etna Creative Commons License 2001.06.22 0 0 5
Kedves Topictársak,

vegyük akkor sorban.

Micuember: jó kérdés, hogy miért nem akarják közölni, a szerző (aki maga is lapkiadó, az Erdélyi Magyarságot jegyzi), már az előző írásával is megkeresett több újságot, nem ismerem a listájukat. Mellesleg pl. a Hirlap lehet, hogy örülne annak, hogy támadja valaki a Magyar Fórumot, illetve nem is annyira a MF-t mint Győri Bélát, de ha közben Patrubányt védi, akkor ez csökkenti az örömüket.
Az előző szöveggel az volt a gondja több orgánumnak is, hogy keményen támadta Csoóri Sándort, akit egyébként ez az írás sem kímél túlságosan :).

YD. A nullázással kapcsolatban az is érdekelne, hogy ki hogy szerez erről a szokásról tudomást. Mert ha nekem egy jóbarátom nem hívja fel rá a figyelmem, akkor sohanapján se jövök rá arra, hogy közel minden topic második hozzászólása tartalmazza a 0-t. Meg azt továbbra sem tudom, hogy ennek van-e valamiféle diszkvalifikáló üzenete a topicindítóra nézve, vagy hogy pl. kunszt-e, ha valaki megelőzi a nullázást és beír más néven valamit, akármit.

zazike. Konkrétan hova raknád fel? Egyébként csak nyugodtan, ez nyilvános fórum, innen bármit névvel is le lehet tölteni. Már ha megadja az illető...

Üdv

etna