nufi Creative Commons License 2001.06.21 0 0 8455
Sziasztok!

Képzeljétek, ma reggel 1/4 6-ig aludt Gergő. Ilyen kb. egy hónapja nem volt, akkor ui. megtanult átfordulni a hasáról a hátára, aztán szépen minden alkalommal felébredt, akkor meg persze eszébe jutott, hogy akár enni is lehetne, így aztán jött a cicizés. Most végig hason aludt. Tartok tőle, hogy ez csak egy egyszeri eset volt, holnap ismét kelhetek 3-kor.
Si! Az a zöldes színű, ha nem is nyálkás kaka nekem is kérdésem lett volna, ha nem előzöl meg. Tegnap egész nap zöldes árnyalatút, este pedig egyértelműen zöldet kakilt Gergő. Igaz, neki este egy kis hőemelkedése is volt (37,7). Ma már minden rendben van vele. Ja, és ha az megnyugtat, volt hogy már ő is felfelé kakilt.
Én mielőtt a mosógépbe teszem a kakis ruhát, teszek a foltra Clorox kímélőt. Eddig még bevált.
Hú, annyi mindent akartam kérdezni, most meg semmi nem jut az eszembe. Vagy mégis?
Akarok venni mondókás könyvet. Tudtok valami jót?
Mennyi idősen lehet ültetni (ültetve fogni) egy babát, illetve állni hagyni? A kisfiam ugyanis ha - ülök és úgy fogom - leér a lába, egyből kinyomja magát és nekem dőlve ácsorog. Egy darabig hagyom, de sokáig nem merem, végül is még csak 3 hónapos múlt. Szerintetek hagyhatom, ameddig bírja? Nem lágyabbak ilyenkor még a csontjaik? Nem ám meggörbül lába! Ne röhögjetek, ha egy nagy marhaságot kérdeztem!

nufi