joem Creative Commons License 2001.06.20 0 0 4739
_Liar_ és GEORIE

Sajnos az utolsó szóig vállalom, amit leírtam. Higyjétek el, hogy én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igazam.
Számomra az az értékesítési csatorna, ahol volument lehet eladni. Van a fuginek linkje a MIBA-nál, van a neumann-online, de kérdem én, ezen a csatornán hány csöri, hány szili, hány szöcsi, és nem utolsó sorban hány BoBo eladást sikerült realizálni? Mennyit ad el a fugi egy évben? Mennyi ment el a Roco MÁV-os tehervagonokból (MOL,Es, mozgó oldalfalú, stb) az üzletekben, melyek a hazai értékesítési csatornát hivatottak reprezentálni? Súgok: mindegyik nagyon messze alatta maradt annak az 1000-es számnak, amiből kiindultunk, mint gazdaságos előállíthatóság limitje.
Ezek az eladások tények. A tények megítéléséről természetesen lehet vitatkozni. Ha túl kemény voltam, akkor az azért van, mert nem szeretném, ha bárki is hurráoptimizmussal tekintene a honi helyzetre. Illetve nem is, visszavonom. Mindenki tekintsen rá a saját józan ítélőképessége szerint. Én is azt teszem, és ebből ez jön ki. Sorry...