Vegetable Creative Commons License 2001.06.19 0 0 2627
Zool pölö látta a GQ-et... De ennek mi köze ehhez? Te biztos a Voy láttad. Ugyanis ha a többit is látod, akkor tudnád, amiről szemmel láthatólag fogalmad sincs: a Trek (és az Elsődleges Irányelv, amit J. szinte soha nem tart be) egy dologról szól, de nagyon, a toleranciáról. Arról, hogy a másokat nem kell leköpni. Vagy hogy egy másik tipusu műből idézzek "Némelykor kérdezd meg magadtól: muszáj most megbotránkoznom? Az esetek zömében nem muszáj" (Vavyan Fable: Varázscsók). Megbotránkozol a német felsőbbrendüségen? Én elég sokat voltam/vagyok a Balatonon, és nem találkozom vele. Ugyanis nagyon aprónak, és elveszettnek látom azt az embert, aki önmagát többnek hiszi másoknál. Sajnálatot azt érzek. Nem hiszem, hogy a Star Treket szereted, nem szokták szeretni intoleranciában szenvedők. Engem nem zavar, hogy melyik nép fiait/lányait nem kedveled, hiszen magánügyed. Engem az zavar, hogy egy olyan topiban fajgyülölködsz, ami alapvetően a toleranciáról szól. Tedd ezt a politikán, kérlek!

És még valami: Lehet, hogy a Voy tetszik, de szerintem, ha más ST sorozatot adnak, akkor jobban jársz, ha mást nézel, mert nem fogod birni... De ez csak javaslat :o)

Veg@TNGfan.PrimeDirectoryrulz.hu :o)

Előzmény: tmarton (2626)