Godeny!
Megvizualtam az alabbi honlapot, a "Kadonaka" cimlaprol indulva a bal oldalon a masodik gombra klikkelve ertem el:
http://homepage2.nifty.com/Tkado/DOCS0/DATA1.html
A vonatok mellett balra van felsorolva az adott vasuttarsasag neve van kiirva, ezt folulrol lefele haladva kifejtem csillagok mogott:
Oszaka kornyekiek
*Sanyo- Denkitetsudo- /Kobe-Himeji
*Hanshin Denkitetsudo- /Osaka(Umeda)-Kobe
*Hankyu- Dentetsu /Osaka(Umeda)-Kyoto, Takarazuka, Kobe
*Ko-be Dentetsu /Koben belul
*Nankai Dentitetsudo- /Osaka(Umeda)-Wakayama
Jelentos meg, de kimarad a Keihan es a Kintetsu
Nagoya kornyeki a kovetkezo:
*Nagoya Tetsudo- (Meitetsu) /Gifu-Nagoya-Toyohashi
Fuji kornyeki:
*Ito- Kyu-ko- /Ito felsziget
Tokyo kornyeki:
*Keio- Dentetsu /Tokyo(Shinjuku)-Hachioji
*Keihin Kyu-ko- Dentetsu (Keikyu) /Tokyo(Shinagawa)-Yokohama
*Keisei Dentetsu /Tokyo(Ueno)-Narita
*So-bu Tetsudo- /Tokyo(Shinjuku)-Tama (mondjuk)
**a kovetkezo kettot nem tudom elolvasni, valoszinuleg videki villamosvonalak speci nevei.
*az utolso pedig az "egyeb" kategoria
Megj 1: a kotojel a maganhangzo hosszitasat jelenti, de elhagyhato.
Megj 2: zarojelben a roviditett (bece)nev, ha van
Megj 3: Hivatalos Hepburn atirasban irtam azaz pl , s=sz, y=j, ts=c, ny=nj, stb.
Megj. 4. Perjel mogott a jellemzo viszonylat kotojellel, zarojelben a varoson beluli vegallomas neve.
A vonatokra klikkelve ha tovabblepsz, ott a rendezesi sorrend altalaban az, hogy a jelenleg kozlekedo jarmuvek vannak felul, a regebbiek alul. A sok krix-krax kozott latnod kell arab szamokat, az a sorozatszam (pl 5000, 2300, 8300, stb.)
Ha nevet adsz a fileoknak, akkor ugy erdemes, hogy a vasuttarsasag neve (dentetsu, tetsudo, stb nelkul, de ha lehet beceneven) plusz a sorozatszam. A "palyaszamok" ugy jonnek ki, hogy a sorozatszam novekszik, tehat pl a 8300-as sorozat palyaszamai 8300-8301-8302 stb.
Majd meg megnezem a tobbi oldalt is.