Timót Creative Commons License 2001.06.17 0 0 154
Üdv Mindenkinek!

Most itt nem igazán Kokóról akarok írni, ő egy nagyon jó bokszoló, még akkor is, ha egészen eddig nem tudhattuk, mire képes a profik között, ha komoly ellenfelet kap. Ma kapott egy nevelő hatású pofont egy nagyon szimpatikus ellenféltől, akinél egyébként jobb, de akit kissé lekezelt. Semmi gond.

Amit főleg nem bírtam az egész Kokó-mizériában: a "győztes mellé állunk" hozzáállást. Nem a közönségre, hanem a médiára gondolok. Kokó pénzt hoz, nézettséget hoz, és egy kicsit mi is megfürödhetünk a dicsőségében, ezért minden gusztustalanságra kaphatók vagyunk. Nagyon megmaradt bennem például a tavaly ilyenkori, Robinson elleni EB-döntőről a riporter következő megnyilvánulása: "Robinson csak nyolc általánost végzett. Ezt rosszul tette, mert ha tudta volna, hogy így Kokóval kell találkoznia, biztos inkább továbbtanult volna." No comment, szerintem ebben minden benne van.

Vagy például: miért kell 25 féle sz*-t vele reklámozni, miért nem elég 1-et vagy max 2-t? Az Egerszegi vagy a Kovács Ági-féle reklámoktól senkinek sem lehetett herótja, sokkal kultúráltabban csinálták.

Egy szó, mint száz: szurkolok Kokónak, hiszek abban, hogy a mai vereségétől még jobb bokszoló lesz, DE: egyáltalán nem fogom bánni, ha most majd nem fog a vízcsapból is ő folyni + a média is talán jobban a helyén kezeli majd: nem össznépi Jolly Jokerként, hanem ami eddig is volt - sportolóként.

Kösz' annak, aki végigolvasta.

Timót