tincsy Creative Commons License 2001.06.15 0 0 1462
Kedves EMurphy,

a focirol csak annyit, hogy itt az olaszok fociorultek, minden vasarnap du. meccsek vannak.
A tvben meg allandoan SHOW megy, reggel, delben este, ahol gyonyoru nok a musorvezetok, vagy a hatterben mosolyog 25 pipi, neha tancikalnak,nevetgelnek.

Ezt a 2ot is osszekapcsoljak, mert nem birnak kivalasztani, melyik meccset adjak a tvben, meg szerintem show nelkul nem telhet el ora.... Szoval van egy SHOW, ahova meghivnak hires embereket, akik a studioban az adas kozben sajat kepernyojukon nezhetik a szamukra kedves csapat meccset. Minden meccsrol alt. 2en tudositanak, pl.humoristak, politikusok, hires foci-felesegek vagy csak egyszeru szepsegek kezukben mikrofonnal oldalukon egy kameramannel. A kepernyon alul folyamatosan mutatjak az eredmenyeket, felul az adott helyszint es "tudositok" neveit.
A musorvezeto kapcsolgat a helyszinek kozott, ahol tobbnyire nem a csapatokat, hanem az odakuldott egyeb hires embert mutatjak es egesz ido alatt poenkodnak egymassal.
Igy meg nekem is erdekes focimeccset nezni:)))

Egyebkent most lesz az utolso fordulo, a mult vasarnap volt egy nagy meccs: Naploy-Roma. Roma a bajnokeselyes, Napoly az utolso helyekert kuzd, megis szoros meccs volt, es bar Napoly vezetett 1:0 ra, a vege 2:2 lett.

Tevedesek elkerulese vegett nonemu vagyok....

Előzmény: EMurphy (1452)