szilu4 Creative Commons License 2001.06.11 0 0 505
bd
Köszi a receptet, ki fogaom própálni. Eddig a szőlőlevelet csak a férjem fogyasztotta (töltöttkáposzta recept szerint, csak szőlőlevélbe töltve a tölteléket), szerinte finom.

Ha valakit érdekel, akkor cserébe leírok egy saját receptet, a neve talán gombás spagetti lehetne (én rókagombából szeretem):

A gombát apróra vágom (a rókagombát kb. 0,1 cm * 1 cm * 1 cm-es darabokra), olajon párolom (sóval, borssal (én frissen őrölt borsot használok), vegettával fűszerezve), majd megpirítom, a tűzről levéve friss, apróra vágott petrezselyemmel és áttört fokhagymával fűszerezem.
A spegettit kifőzöm, majd összekeverem a gombával. Az egészett visszateszem a tűzre, és elkevert tojással összesütöm (a tojás ragasztja rá a gombát a tésztára). Én így fogyasztom. A férjem még tesz rá tejfölt, ketchup-ot és sajtot is.
Az receptet lehet módosítani úgy, hogy az elején még vöröshagymát is lehet bele tenni.

Előzmény: bd (494)