vérponty Creative Commons License 2001.06.08 0 0 2970
Blackstar+Thom,+mindenki

Inkább velem foglalkozzatok. Mert:

tegnap vezettem először a picit. Az irodaház mélygarázsából a volt koleszhoz (XII. Ménesi út), majd barátnő felvétele után Budaörs.+uez vissza.

A lényeg: az első 100 méteren majdnem összetörtem egy s80-as Volvot (remélem, a volvotopicból most nem hallgat le senki...). Szóval, jövök fel a combos emelkedőn (ki a garázsból), a kijáratnál egy pasi bénázik a fizetéssel. Én megállok, kézifék, alapjárat. Mögöttem beáll a Volvo. Fizető el, én mennék a helyére, nagy gáz, kuplung alig fel, kézifék ki, kocsi megindul hátra, beszarok, fék, izzadás, pánik, kocsi lefullad. Égő. Volvos elkezd hátrafelé gurulni. Kiszóltam neki, hogy bocs, az első utam, ő vissza: nem gond, szép a kocsi. Na, ez igen. A skandináv barátság :-DDD

Aztán a városban már nem volt kalandom, kicsit próbálgattam a turbót a M1/7-en, barátnőm beájult, nagyon tetszett neki. Alakra is.

A koleszos skcok, megkérdezték, hova teszem a trágyával telt utánfutót, ha megyek a földekre. de csak irígykedtek, tudom. Aztán bevallották, nekik is nagyon tetszik.

Volt egy tankolásom, na a spka kifogott rajtam, de volt egy segítőkész kutas, megdícsérte a gépet. 10e-ért tankoltam, belegondoltam, hányszor is fogok még, de megéri!!!

Barátnőm faterja (ex A4-es, A8-as, jelenleg vectrás, ventós) szinte kifutott a házból, hogy minél jobban lássa kocsit. Aztán be is kéredzkedett, kicsit járatta motort és el volt varázsolva. Ő is megdícsérte a kocsit, és azt mondta, eszembe ne jusson eladni egyhamar. Ha meguntam (egyáltalán lehet ezt??), csinálhatnánk (sic! többesszám!) belőle "veteránautót", mert egyszerűen gyönyörű.

Hát ennyi.

Kérdésem van rengeteg. Reflektor van rajta? Hol a kapcsolója? Vannak benne pici szürke kapcsolók (egy a váltónál), azok mik?
+ A Nádor utcában ma állt egy ESN -rendszámú 900i. Kié? Volt rajta matrica.

Katalizátort lehet beszerelni a kocsimba?

Csak ezeket nem tudom+egy csomó mást, de majd még kérdezek. Lényeg: boldog vagyok.

vp