ZULLU Creative Commons License 1999.02.21 0 0 28
Drága jó amatőr Imre bácsi !

Nem vagyok én minisztérium, sőt még csak illetékes se, de fülem van rá, hogy az analógiád sántít! Fülem volt már tegnap is, csak időm nem a reagálásra. De majd most! ( Na, nem fenyegetésképpen,,, )

A kézrátevők, vízmágnesezők, egyéb kóklerek iránti indulatodat értem én, sőt, jogosnak is találom, de hát ezeket a tevékenységeket nem is KÓRHÁZAKBAN gyakorolják, a csodatévő amuletteket se GYÓGYSZERTÁRBAN árulják,( Legalábbis még nem ; mert -nagy fájdalmamra - Homeopátiás szereket már igen! ) - aki meg mégis hisz bennük, annak csak legyen az ő hite szerint, ámmen.

A Celladamot is átminősíttetheti Kovács úr mondjuk táplálékkiegésszítőnek:
akkor - ha jól tudom - elég az összetételt megadni és az ártalmatlanságot bizonyítani. Ja, és nem szabad gyógyhatásra hivatkozni... De azért a betegek hite megmaradhat - csak a hit kialakításához eddig adott hatósági támogatás ugrott.

( a szabályokat meg elég egyszerü megkerülni: gyógyszerként hírdetni ugyan nem lehet, de lehet heteken át oknyomozó riportnak álcázott beszélgetésekben megfogalmazni azt a magánvéleményt, hogy ez a szer bizony életmentő lehet...)

A többi meg immár nem az állam felelőssége, ahogy a bankcsőd, vagy a pilótajáték se: Vigyázzon magára mindenki, mert ha ő nem, más még úgyse! Talán ha a kártérítési perekitt is divatba jönnének...

a ZULLU amatőr