Madárjós Creative Commons License 2001.06.07 0 0 66
Szóval...
Eddig kerültem a durvaságot, mert nem kenyerem és egy "szakmai" fórumon semmi helye sem lenne(sajnos most ide kerül)!
Te Barátom egy csőlátásban szenvedő kötekedő segfej vagy!!! A stílusod gyenge, a tárgyi tudásod erősen hézagos.
Okosabb gyerekek már az általános isskola alsó tagozataiban tisztában vannak azzal az alapvető légi-stratégiai ténnyel, hogy a bombázó és csatarepülők bevetésének nem sok értelme van, amíg a vadászok ki nem vívták a légifölényt. Enélkül a bombázók csak arra jók, hogy célt repüljenek az ellenséges vadászoknak. És a hadtörténet azt is bizonyította, hogy nincs olyan bombázó, amelyik képes lenne megfelelően megvédeni magát vadász kíséret nélkül(lássd B-17 történet).
Seggfej Barátom a Do217 nem volt vadászgép, akkor sem ha éjszakaivadászként bevetették(a Me110 sem volt vadász mivel romboló volt, mégis elég jó éjszakai vadász lett belőle) ezeket a gépeket többfeladatú gépként szokás emlegetni.
Szép harcot vívtál azért is, hogy a Fw190d9 bomba hordozási képességét elismertesd, pedig egy VADÁSZgépnél ez sem lehet szempont, mivel egyészen a közelmultig(öbölháború) nem volt arra példa(feljegyzett hiteles példa), hogy légiharcban bombával semmisítettek volna meg légicélpontot!!!!
Az az előkelő lezserség amivel a Me-262-est igyekszel most a szőnyeg alá söpörni, tökéletesem mutatja a korlátoltságodat, semmi sem szempont, csak az amit TE ANNAK TARTASZ.
Nem akarok túl nagyra lenni szegényes tudásommal, de neked még sok időt kéne erre a témára fordítanod, hogy azon a szinten legyél, hogy szakmai vitába ereszkedj velem.
Ezek utá KÉRLEK csak akkor intézz hozzám bejegyzést, ha tömény, többoldalról megtámogatott szakmai érveket tartalmaz, mert a kötekedésedre nem vagyok kíváncsi.
Előzmény: Barbarossa Isegrim (64)