Törölt nick Creative Commons License 2001.06.07 0 0 2966
alapjába véve meddö vita az egész.
az autó nem volt rossz állapotban (a féltengely több mint fél év után mászott L, és 2lem, hogy akkor és ott észrevehetö lett volna, az olajfolyás meg tipikus, az ajtó meg már akkor cserére volt ítélve). nomeg én is képes expresszböl válogattam (ismétlem: válogattam)... Ha valami nem teccik, akkor minek vegyem meg? Volt Popovicsnál is autó, de akkor Misáék szóltak, hogy nem érdemes megvenni.
Az hogy mikor veszed, hát... nem akkor tankolok, amikor olcsó a benzin... (pontosabban akkor is) Autóra akkor és ott szükségem volt. Ez teccett (kék volt :) ). és még mindig nem értem, hogy miért aggócc a pénztárcám miatt, azaz hogy támogatom a vidéki orvosokat...
A ladával semmi bajom, aex-re próbáltam reagálni, hogy ha ticom lenne, mi menne... Példának te jutottál eszembe (utólagos engedelmeddel). És erre mondtam, hogy gyerekes .
Nos, ha úgy gondolod, hogy fura, hogy én SAABot vettem, miután két emberrel beszéltem róla... hááát... Akkor miért meséltél? Minek cipelted a kilónyi papírt? Miért akartál meggyözni? Ha meg nem SAAB lett volna, az lenne a baj.

Amúgy meg örülök Neki. Pláne akkor, ha lépten- nyomon nem a negatívumokat hallgatnám találkozóról-találkózóra... (eddig két pozitívumot mondtál egy olyan autóra, amit imácc - a többi mind-mind rosszindulatú megjegyzés volt.)

és asszem itt lezártnak tekintem a dolgot. (a többit max. mailben)

sorry a többiektöl

maradtam
thom

Előzmény: BlackStar (2965)