BlackStar Creative Commons License 2001.06.07 0 0 2965
Thomm,

hátelőszöris, ha jól emlékszem, az első időpontot nem én mondtam le.
Ezenkívül, nem izgat, hogy mennyit költes a kocsidra, de ha lehet, ne tömj hiába olyan vidéki sarlatánokat, akik így bánnak a SAABjukkal, mert szerintük a rajgaz ráncfelvarrott változata.
Aztán azt is elmodtam, hogy mire figyelj, ha egyedül méc (féltengely, olajfolyás, rozsdafoltok), és keményen szorongasd meg a tulajt.
Azonkívül, kíváncsi vagy, hogy amikor vetted a géped (2000. szeptember 14.-i Autó Expressz, tudod nekem ebből nagyon sok van :) ), hány autó lett volna jobb és olcsóbb?
Aztán. Egy kis tőzsdei bevezető: nem akkor kell részvényt (nevezzük csak SAABnak :) ) venni, amikor drága, azaz a cég árfolyamának (könyv szerint) visszaosztott részéhez képest (aránytalanul) magas, hanem amikor alacsonyabb. Tehát, a bróker nem aszongya, hogy veszek kilóra SAABot, hanem megnézem, hogy mennyit ér (belekalkulálja, hogy nem lehet behozni, stb.), és azután dönt. Ha lehet, nem vesz autót tavasszal-nyáron-ősz elején.
:))
Nnna. Ettől függetlenül, továbbra is tartom, hogy gratula, mer' mégiscsak Saabod van, és nem másod.

Ja, a 'kinek is van ladája?' hozzászóláshoz anyi, hogy inkább legyen egy Ladám, (ami mégcsak nem is az enyém), mint sok pénzért valami másom (csirke, tikk, vagy micsoda? :) )
A gyerekes meg olyan dolog, hogya az ember két másik ember hatására egy tárgynak nagy barátja lesz :)))
Na mindegy.
Legalább van SAABod. Örülj neki.

Előzmény: Törölt nick (2962)