az kicsi lucifer Creative Commons License 1999.02.21 0 0 92
Sziasztok!

A pilótákról a véleményem:

Sch: Mindenkép az egyik legjobb pilóta, de inkább a legjobb. Hill-t nem tudom, hogy takarította le az útról, de Villneuve-vel való ütközésében félig meddig akár vétlennek is mondhatnánk. Schumaher ugyanis a negyed tenyérnyi tükörben nem hiszem, hogy látta volna Villneuve-öt. V. egy pillanattal később lépett a fékre, ami ilyen sebességeknél és lassulási értékeknél elég nagy sebességkülönbséget jelent. Megkockáztatom, hogy előle S csak úgy tudott volna menekülni, hogy totál lelassít. Ez nem rá jellemző, jó és rossz értelemben is...

Hakkinen, Coulthard: Jó. Nem túl szimpatikus, de nagyon jól vezet. (Bár jobb lábbal fékez) Az edzésidejei rendre jobbak voltak Coulthard-énal, sőt versenyeken is jobb volt. C. gentlamen volt az év elején, de utána már nem tudott ebből kilépni. 98-ban csalódtam benne. Remélem behozza ezt 99-ben. (98 Spa: itt is Sch mellett álnék ki. Ha C. el akarta engedni s.-t akkor le kellett volna térnie a nyomvonalról, vizfüggönyben aligha láthatta S., hogy lassított)

Hill: 97 Hungaroring óta tisztelője vagyok. Arrows-val 2. hely. Autót neki, megérdemli...

Fischicela, Wurtz:(lehet, hogy rosszul írok néhány nevet, de ez az első alkalom, hogy ezeket a neveket leírom, nem csak kimondom, szóval boccs érte) Jók. Róluk tudom elképzelni, hogy majd ők csatároznak a VB címért néhány év múlva.

Kis Sch.: Kajla. Egyik lábábával sem használja a féket...

Villneuve: Nagyon, jó. Számomra a legszimpatikusabb. Bár profi létére elvárható lenne tőle, hogy egyenletesebb teljesítmény nyújtson. Nagyon kedvember. Sch-n kívül az egyetlen, aki nem a fékre lép, ha pörög az autó, és ki tudja hozni pörgésből, vagy akár ralisan csúsztatva a kavicságyból (97 Hubgaroring, Sch pedig 97 Barcelona /edzés/)(Hakkinen és a többiek ilyenkor megremegnek)

Panis, Trulli: Jók, de vannak jobbak is. Prost mindenképp örök kedvenc marad számomra mint pilóta, de kár, hogy francia, és ennek fényében vezeti a csapatot. A Hondától megválni őrültség volt...

Frentzen: Jó, csak azt nem tudni, mennyire. Ha jó autóban ült mindig a hánytatott sorsú kisfiú szerepelt. Ha ebből kilép, megtudjuk...

Alesi: Kár érte. Nála látványosabban kezdő még nem jött az F1-be. A Ferrari mélypontja magávalragadta.

Irvine: Csúcs jó pilóta (97 Suzuka). És úriember, akár David. Engedik őt menni? (Bár ez Coulthardra kijelenthettem volna, hogy őt nem engedték menni elég sok versenyen)

Barrichello: "Jó, de van nála jobb" is kategória.

Most ennyi jut eszembe. Kritikákat fogadok, véleményem alakítható ész érvekkel.

Magyar közvetítésről: Palik belátja, hogy néha baromságokat mond, De a Dávid meg a Földes durva. Pedig a Földes még versenyzett is. Nehezen hiszem el róla, hogy már ült autóban.

No üdv: Lucifer