bors_mate Creative Commons License 2001.06.06 0 0 2027
Hali, csak a téma felfrissítése céljából idemásolom az LHV-HP nyilvános nyitólapját :)

BM tisztelettel

*************************************************

Közkívánatra:

Egykori nagy sikerükre való tekintettel most közszemlére teszünk néhány klasszikus beszámolót, "melyek stílusukkal iskolát teremtettek az LHV törzsközönsége számára, lebilincselő cselekményük és virtuóz nyelvi(!) megoldásaik később számtalan követőre találtak..." (LHV webmasteri szakosztály - 2001)

Elsőként Durrbele Dezső opuszát közöljük, hamarosan további gyöngyszemek következnek.


Közkívánatra:

A képek csupán illusztrációk, a nevek és a helyszínek az írói fantázia szüleményei, bármilyen hasonlóság valós személyekkel pusztán a véletlen műve - vagy nem.

Nagy és Tsa Könyvelőiroda, II. Kapás u.

Beszámoló minta kezdőknek - Durrbele Dezső, 1999. november 10.

Halihó Urajim, hosszú-hosszú hallgatás és tesztcsend után a napokban rápróbáltam az LHV egy régi szolgáltatójára, aki mostanság új terepen fejti ki áldásos tevékenységét. Mivel az utóbbi időben nagy igény mutatkozik FO (esetleg tejtestvére és szellemi társa Dúrrbele Dezső) beszámólóira, engedve a listatagok (aktív tesztelők és beszámólóírók, kukkolók és nyomtatók, lankattpöccsű epedarongálók és keménymagvú :o)) faszagyerekek) unszolásának közkinccsé teszem hát élményeimet.

A régi nyugott légkörű helyszínnel ellentétben a „könyvelőirodában“ akkora a forgalom koraeste, mint valamikor az elftársi időkben, aranyvasárnapon az Úttörő Áruház játékosztáján. Mivel a lakás valamennyi helyisége vagy egymásból, vagy az előszobából közelíthető meg, a vendégek mozgatása egymás elkerülése céljából az amerikai hadsereg logisztikai felkészültségét igényli. Például, míg én bebocsájtást nyertem, addig egy másik úriember a konyhában várakozott, majd mivel ő el akart menni, én viszont már az előszobában voltam, ellenben a nappali szobában két további vendég alkudozott, engem pár pillanatra a fürdőszobába rejtettek, ahonnan az előbbi úr távozása után nekem is mennem kellett, mert közben a nappaliban megköttetett az üzlet és a felhevült férfitárs le akart zuhanyozni. Ekkor én már újra az előszobában dekkoltam, de innen is tovább kellett állnom, mert az előszobából nyíló kisszobában éppen befejeződött az eksön, gondolom vmelyik leányzó jól össze lett gecizve és leakart fürdeni. Ez nekem kapóra jött, mert az előszobából bejutottam a nappaliba, ahonnan az alkut követően vendégtársam a kiválasztott hölggyel a legbelső szobába ment tovább (miután letusolt). Az hogy a fürdőben hogy történt a meleg csákányváltás azt nem tudom, de mivel rajtam nem mászott senki keresztül, gondolom a fürdőszoba és a legbelső szoba között van valami átjáró. Na szóval a tett színhején voltam és már csak ki kellett valahogy jutnom a fürdőszobába, hogy vágyaim beteljesülése előtt valahogy elűzzem magamról az egésznapos heveny izzattság bűzfelhőjét és a fitymám körül felhalmozodott túróhegyeket… :o)) (Ettől lehet fitymaszűkületet kapni, nem mulatt-szaki???!!!)

Ja a legfontosabb, hogy a Nórát választottam, akit szerintem nem kell bemutatnom, a korábban leírtak, ha van ijen teljesen hejtállóak (Nóra, szőke, vékony, laposmellű, kékszemű baráccságtalan leányzó :o)))))))))))))

Full eksztrás szolgáltatásra fizettem be, 1 órás szellemi előjátékkal a XX. század nagy gondolkodói munkásságának megbeszélésével, alatta a Bartók rádió halkan Brahmsot duruzsol és a televízióban felvételről megy a Tudósklub egy korábbi adása Teller Ede bácsival és az Akadémia elnökével…

…miközben a lány globalizáció kihívásaira adható hatékony válaszok lehetőségeinek ismertetésével, különös tekintettel a balodali franciországi szakszervezeti mozgamakra és az angol labour politikai álláspontjára ingerli a libidómat, amely már így is pattanásig feszül. Asztán in medijasz rész, hirtelen áttérünk a főtételre, egy ismeretlen XIX. századi szerző koncsertója csemballóra, oboára és sütőtökre… bocsánat hejesbítek ütősökre…..én csapkodom a fejecskéjét, miközben ő vad ősi kelta dallamokat csikar ki egyre meredező egyluku oboámból..

Ereklye
Ebben a klasszikus beszámolóban találkoztunk először az azóta már LHV-terminológiává avanzsá logisztika kifejezéssel.

..közben hevesen munkálkodik a kezecskéjével is és ravaszkodik, néha csak a végét nyalogatja, miközben ütemesen rángattya, tehát nem nagyon kívánná ha a déli – a Vénkulacs vendéglőben elfogyasztott, kakastöke pörkölttel feljavított magom a szájába ömölne – vonom le a következtetést. Erősen gondolkodom, hogy bevágom a lompost és vilivalizok egyet a susnyákosban, hogy mást ne csak OM-kollegát idézzem, de aztán bizonyos itt nem részletezendő, de egy bizonyos déli kisvárosunkkal (hősvértől pirosult….. stb.) kapcsolatos okok mijatt leteszek erről a tervemről és egy gyors véghajrával magam mögé utasítom a berlini filmarmonikusokat, a bécsi gyorsot, meg a 100 tagú cigányzenekart. és beterítem a nyakát forró ondólávával (kakasherekivonattal dúsítva).

Közben a szomszédos kisszobából, melyet csak egy üvegajtó választ el, áthalaccik, hogy a kollega másoccor is kiűríti a tárat, nagy reklámot csapva hangoskodik, hogy tudassa, a lányok megdolgoznak a pénzükér. Na várj csak gondolom, adok én neked majd hangzavart, csak kerüljön ismét egy kis vér a pucámba! De sajna a vérkeringésem nem tuggya követni ffitársam szoros időbeosztását, így a második menetbeli hattyúdalom befejezését már csak az átellenes szomszédok, egy ügyvédi iroda munkatársai és a peres felek élvezhetik….

A lakásból való kijutás már nem annyira komplikált, két húzással, huszár- és gyalogáldozattal (világos nyalka huszár üti sötét futárt g6, sötét paraszt üti FO-t a lépcsőházban, hehehe) megoldom a helyzetet, miközben további hejiségeket ismerek meg a lakásban (a WC-t és a spájzot. A függőfolyosón egy testcsellel csapom be a szembejövő cserkészrajt és liftből kilépő két úriembernek – kiknek a nadrágját szemmel láthatóan slicctájékon vadul feszíti valami (tán mobájlfon, vagy kulccsomó?) – hangos jóestét ügyvédúrral köszönök, miközben vadul hadonászok egy adóbevallási űrlappal jelezvén, hogy a Nagy és Tsa cég régi ügyfele vagyok…..

Értékelés:
Agy: 3 – Nietsche műveinek hiányos ismeret miatt, valamint Lukács Györgyről asszitte, hogy róla nevezték el a Komjádi uszodát…
Ágy: 2 – szar, úgy kell összerakosgatni, kicsi és kényelmetlen
Vágy: FO 4, Ellenfél 3
Étvágy: FO 5,
Ár: 6k+2k NF
Ár/Szolg: 4
NF: 4
Dugás: -
Kézimunka: kötés 4, horgolás 3
Hozzáállás: 4
Logisztika:5
Nyitva tartás: 11-20h
Fürdőszoba: 4
Melegvíz: 4
Túsfürdő: 3
Törülköző:4
Parkolás: 150 Ft/h a ház mellett
Gyógyszertár a házban: ha koton, lapostetű- vagy gombairtószerre van szükséged
Orvosi rendelő szemben: ha komolyabb a baj, pld. szájzárat kap a hölgy a farkaddal a fogaji között

© LHV 1998-2001