zajdman Creative Commons License 2001.06.05 0 0 64
Bínyike, márpedig LakiPali útjait letiltották, értsd: a rádió pénzén, -saját pénzen oda megy hova akar.Jól tette, mondod te, hogy rádiópénzen ment.A rádiósok és főnökei mást mondanak, két hónap alatt 250 ezret ugyanis senki más még csak meg sem közelített.Miközben arról rinyál-hazudik, hogy nincs pénz.Igazat mond, hiszen kollégáinak valóban nemigen volt és van,mert Laki állapítja meg a keretből a honoráriumokat, csak épp elfelejti hozzátenni, hogy önmagával mindig bőkezű.
Örülök,hogy nem vagy te magad Laki.
Az Orbán interjúk mindig kiemelkedő hallgatottságúak voltak, újat nem mondsz vele, de az egy adás,ettől még tény, hogy másfél millióan soha nem hallgatták, Orbi közben sem(persze az egymillió körüli is szép).Mindenestre Laki -legalábbis a Kossuthon a következő években nem fogja interjúvolni Orbánt, olyan botrányosan és folyamatosan belevágott Stifner kérdéseibe.
Abban igazad van, hogy hajnali a műsor, ez egyfelől kiváló a középkorúaknak, időseknek és dolgos parasztembereknek, akik mindig korán kelnek, másfelől tényleg nem jó a fiataloknak.
És valamit jó volna megértened: a VAÚ nem azonos Lakatossal, mint azt ez a küldetéstudatos őrült hinni szereti.A konzervativizmus sem azonos vele.

És sajnos szinte minden második adást agyonvág, mert hiába van 6-7 jó és kiegyensúlyozott anyag, ha bejön egy Lakatos féle ordenáré "riport".
Kondortól ne várd, hogy megvédje, megvan Palcsiról a véleménye, ráadásul túl sok lehetőséget, bizalmat kapott tőle a múltban,amivel csúnyán visszaélt.Pl a telefonok ismertetését is leállították főnökei, mert Laki egy nyilvánvalóan és ocsmányul rasszista telefont mondott be.
Jellemző rája, és hitelességére, hogy pl.Bajor Nagy Ernőt leávósozta,ami valótlan: BNE "csak" PRO-s volt(mi szintén bűnös társaság volt, de hát a rablót rablónak kell nevezni és nem gyilkosnak), Lakatos mégis ragaszkodott a "tényekhez". Kondor több esetben bekérte több "riportja" bizonyítékait, Lakatos nem tudta letenni az asztalra,sőt felháborodott, hogy ilyennel "zaklatják". És szinte mindig csak vele van baj, mondjuk Lovast nem kell félteni, megalapozottan szokott állítani, nem így Laki.
Csak egy kis adalék PaliLaki kérdezéstechnikájából(megjegyzem, még e legelfogultabb szdsz-es banda is ritkán vetemedik ilyesmire, Palinál heti gyakorlat):
2000.december 3.
"Lakatos Pál: Ön szerint, ha hatalomra kerülnek 2002-ben, hozzá tudnak még nyúlni a privatizációhoz? Hiszen a magyar törvények kimondják azt, hogy az áron alul megkötött szerződések, a különféle simlisségekkel megkötött szerződések érvényteleníthetők?
Csurka István: Ön maga válaszolt erre a kérdésre......"
Vagy:2001. április 1(bolondok napja), Laki beszéget Frankával:
"Lakatos Pál: Amikor tavaly novemberben megjelent ez a bizonyos Vörös milliárdosok című könyv, akkor..." iylen szerényen említi a közszolgálati rádió szerkesztője saját könyvét(és ne gyere azzal, hogy de a liberálisok is ezt csinálják, -ami igaz-mert az nem érv)

De még majd küldök ilyen "gyöngyszemeket".

Előzmény: beany (60)