beany Creative Commons License 2001.06.05 0 0 62
Egy csokor ZAJDMAN beírásaiból. Ha ez nem provokátor…

ez a jesiva csak egy színvonaltalan, nem akkreditált és elismert intézmény,a felsőszintű jelző megtévesztő, diplomát nem adnak.Én kivettem a gyerekemet innen pár éve, egyszer a papírkérés és a szellemiség miatt, másrészt a színvonal okán.sok más szülő is így tett, sőt több tanár is otthagyta.A lauder javneban nem kérnek papírokat, az iskola törvényesen működik.

Megdöbbentő még ennyi év után is újra olvasni a két nácit, landeszmant és zoltait(volt munkásőr, pedofil homokos), akik még mernek vallásról hazudozni.fajelméletük egyszerű: ki a zsidó? akinek az anyja.. ehhez nincs mit hozzátenni, ez maga nürnberg(ki a magyar? akinek az anyja?tetszene ez zoltaiéknak?).

zajdman válasz erre | adatok | e-mail 2001.05.30 15:58 (1056)

Ja, igen, de bizony zoltai életvitele éppenhogy összeférhetetlen bármely vallási erkölccsel. A szatmáriakat megbízható -közvetlen forrásból tudom.
Sőt, egy múltkori ami sajtóhír szerint a holocaustpénzfelhajtó szervezetek közül az egyik működése alatt 3 millió dollárt osztott túlélőknek, és 30 milliót ügyvédeinek, szakértőinek, számláikat, hoteleiket, fényűző életüket fedezte.
Sajnos nem mi gerjesztjük naponta újabb és újabb dolgokkal a helyzetet, hanem gengszetermódra működő nemzetközi társulatok

A holoiparosok már most láthatnák, hova vezet politikájuk, le kéne állni. Ha a legbékésebb emberet rágalmazzák is folyamatosan, 25szörre ki fog jönni a sodrából és azt mondja, menj a.... és akkor lehet antiszemitát kiáltani, ugye? Hát nem, ez ma már nem működik, és lassan ezt világszerte látják, Izrael pedig sajnso tényleg kezd a világ bélpoklosává válni, ahogy egy miniszterük vizionálta abban az esetben, ha nem hagynak fel a palesztin nép elnyomásával, kollektív büntetésével.Csak jelzem,hogy Dél-Afrika apartheidrendszerének legjobb barátja, felfegyvezrője Izrael volt,aki szart a bojkottra.a délafrik apratheidrezsim bukása után Iztael az egyetlen nyílt apartheidállam, ahol még néhány törvény is garantálja a nemzsidók jogegyenlőtlenségét, erre kevé példa van a világon, ha van is, jobban álcázzák

Mr Americanus, csak egy probléma van itt: a lubavicsizmus egyáltalán nem a judaizmus fő irányzata.Több évig éltem New York-ban, s mondhatom,bár ott többen vannak, ott sem a fő vonulatot alkotják.Azt nem mondom, hogy jelentéktelenek, sőt elismerem, hogy veszélyesen fajgyűlölők, de az ortodoxia nagy része pl el sem ismeri őket

Nézzétek meg a már szinte már snki által nem olvasott hordaléklapokat, és,narancs, utóbbi e hetijében valami köcsög így ír, ordant a fehér papírra:drága esterházym.kb ebből áll a tevékenységük egymás seggnyalása,meghívása,egymásra hivatkozás,kirekesztő liberófasisztoid szellem,sokszor már akkor megírják a kritikát-ódát seggtársuk legújabb förmedetéről,amikor még el sem készült.az ötezer "értelmiséginek" ezzel együtt lassan befellegzik,ha most veszítenek,eltűnnek örökre a történelem szeméttombján bolsevik és náci eszmetársaik mellett.

nyujórktájmsz elmehet a ....
ez a lap hazudta már korábban, hogy a Miép tagja a kormánykoalának.miép helyébe perelnék, mert tények helyett rágalmaz és minősít ez a lap.