zajdman Creative Commons License 2001.06.05 0 0 28
Figyejjé lakatos, vagy klónja:

Lakatos előző könyvéről beszéltem, nyugodtan érdeklőggyé Kondornál az utak letiltásáról, ugyancsak Laki jövedelméről, az összes doku megvan a rádióba, kedvedért megszerzem -ha odaggyák, ha nem, előbb-utóbb a sajtó is megtuggya.Míg Laki magának 20-30-at de olykor hetvenet is kiutalt per műsor, a riporterek 6-8 ezret kapnak per műsor.

Az utolsó útját persze,hogy maga fizette, mivel akkorra már főnökei leállították erkölcstelen költekezését, így te csúszattsz.Az sem igaz, amit sok marha terjesztett, hogy a VAÚ arányosan kevesebb léből fut, mint a 16 Óra, sőt a 16 óra kap kevesebbet.
A liberális média erkölcstelensége(hogy tunnillik ők is reklámozzák könyveiket)nem mentég Laki erkölcstelenségére.
Körösit végül a Kossuth vezetősége maga tanácsolta ki a műsorból egy időre, mivel amaz arra hivatkozott,hogy sajnos megfenyegették(!)Ez az ember,aki akkor már hónapok óta nyiatkozgatott a VAÚ-nak, tehát tudta mit vállal.
A Petőfin dolgozom, naés? Lakatos pedig előbb-utóbb repülni fog.Persze rendezhet miépes tüntetést maga mellett, de hát ez röhej, különösen a rádió legitim vezetése ellen. Bolgárka is tudna asszem a maga közönségéből párezer tüntetőt szervezni.
OVI elment, de nem Lakatos kedvéért, sőt nem is akart(mint pl kihagyta tavaly év vége felé esedékes vizitjét), csak Stifner és Kondor kérésére ült be.
S végül:a VAÚ hallgatottsága 12-14 %pont(itt egy pont 80 ezer hallgató), azaz 960 ezer-1.1 millió(Gallup). Ez is szép, de nem kell 1,5-et meg két és felet lódítani.Utóbbi elvileg a határontúliakkal lehetséges, de miután nem mérték, nem tudjuk.
BolgiGyuri sem áll annyira rosszul, 750-800 ezres a tábora(jó, igaz hetente kétszer).
Az a baj, hogy Laki disznóságait mindig az ellenoldalra mutogatva próbálják igazolni egyesek, márpedig a miéprádiózás egy MR-ban ugyanolyan disznóság,mint az szdsz rádiózás.Ezért fog menni Palika, mert nem érti meg.Az MSZMP tagsága még csak megbocsátható lenne, de hát régen eljátszotta ő már a bizalmat.

Előzmény: beany (19)