Calw3r Creative Commons License 2001.06.05 0 0 112
Kedves Thoughts!

No! Elősször is: amit vázoltam, az csak egy elméleti lehetőség. Nem mondom, hogy én így gondolom, csak vázoltam egy lehetséges képet, mint megfontolásra alkalmast.
Mert ugye: vagy megelégszünk annyival, hogy csak és kizárólag az anyagi agy van, mely létrehozott minket (mármint tudatot, lelket, EGO-t, személyiséget, vagy hívjuk ahogy akarjuk...), és minden más nuku, vagy kénytelenek vagyunk soxor vad ötletekkel is, továbbgondolni a dolgot/dolgokat. Amit írtam, az mindössze erre volt kísérlet.

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy létezzenek bizonyos "különleges" képességek, amelyekre tapintanak rá a vallások, és parajelenségek, de a saját cirádás, nevetséges ruhájukba bújtatva.
Úgy gondolom érdemes mindenféle vallási és egyéb maszlagtól lecsupaszítva nézni némely kérdést: erre pedig szvsz legjobb mód, ha az Agykontrollt nézzük, amely semmi természetfelettit nem tartalmaz (bár elvben ettől még lehetne hozzá köze..).
Az agykontrollal lehetséges gyógyítás, akár távgyógyítás is, de jövőbelátás, vagy akár valamilyen módon mások sorsának megváltoztatása. Állítólag működik, hát ki kell próbálni! :)
Márpedig, ha ez igaz, és az agykontroll gyakorlatok folyamán nem veszünk igénybe semmi "túlvilági" segítséget, akkor az azt jelenti, hogy mikor a vallások arról beszélnek, hogy ,,csodálatos gyógyulások, jövőlátás'', stb., akkor sem Isten, vagy egyéb misztikus dolgok, hanem ugyanaz a jelenség áll a háttérben, mint az agykontroll esetében, csak éppen a vallásos szemlélet ezt eltorzítja.

Feltéve tehát, hogy ,,valami van'' kíséreltem meg továbbgondolni bizonyos dolgokat.

Előzmény: Thoughts (111)