Imre bacsi Creative Commons License 1999.02.20 0 0 27
No, és mi a helyzet korunk szaporodó Jézus Krisztusaival, és a távgyógyítókkal? Vagy a víz mágnesezőknek, ami fizikai-kémiai badarság??? Ezt nem vizsgálja az OGYI???
Azoknak lehet? Ha valaki hisz abban, hogy a távgyógyítók vagy a "fia Jézusok" is képesek gyógyítani s ezt az egészségügyi hatóságok elfogadják(ami persze lehet, hogy hatásos, hisz a gyógyítóeszköz gyógyító ereje lehet egyszerűen a belé vetett hit ereje is=placebo hatás), akkor miért fosztják meg azokat az embereket a gyógyíthatóságukba vetett hittől, akik bevesznek valamit, ez esetben a Celladamot - ami legalábbis nem ártalmas!!! Ez a magatartás lehet, hogy egyezik a jogszabályokkal, de emberek halálát okozhatja!!! S ez felelőtlenség!!! Én csak azt nem értem, hogy hogyan lehet különöbző mércével mérni??? Egyszerűen arról lenne szó, hogy a Celladam téma az OGYI hatásköre, míg a szélhámosok viszont szabadon garázdálkodhatnak, mert az nem tartozik az OGYI-ra, hanem az akármilyen főosztályra az egéaszségügyi/népjóléti minisztériumban , amely azonban mással van elfoglalva???
Kár, hogy e rovatot csak ilyen magamfajta amatőr látogatja, de az egészségügyi hatóságnak nincs egyetlen PC-je és olyan szakembere, akinek tudatához e szerintem jogos kérdés eljutna!!! Persze lehet, hogy az analógiám hibás, de akkor meg erre kéne fülének lenni a minisztériumnak!!!
Imre bácsi