Ordas Creative Commons License 2001.06.04 0 0 28
tehat szerinted, primitiv baratom a gondolkodas azt jelenti, hogy szukseg nelkul, mero kedvtelesbol olhetsz, csak mert olyan szorakoztato?
Miert ne? Fakat is kivagjak, az is eloleny.
amit alahuztal az szep es jo, de lathatoan te nem azt az elvet koveted.
De, ui. pl. utalom a vizlepcsokat, szeneromuveket, a nagy forgalmat, az felesleges erdoirtast. Sot barmilyen meglepo, de a kutyaviadalt nem kedvelem. Ui. ott az oriasi kulonbseg, hogy a bika nem szenved annyira, s utana a bikat feldolgozzak, azaz megeszik. Mig a kutyat nem. S raadasul a bikat nem bikaviadal miatt tenyesztik, mint a kutyat a viadalokra.
Az allatot [amelyket lehet] meg kell enni, ezert hulyeseg a vegetarianizmus, mert az ember art maganak azzal. Ezert az allatok kocsin ide-oda hurcolasat nem tartom gaznak, legfeljebb korulmenyeken javitanek vmit.

De az allatvedoket utalom, akik emberi jogokkal ruhazzak fel a dogoket. Ok csak allatok, semmiben se vethetok ossze az emberrel. Mint oyan, alsobb rendu lenyek.

Bundakesziteset se tartom gaznak, kivetel, ha kihalas szelen van az a faj. De az faszsag, mikor pl. orrszarvu szarvaert az egesz allatok megolik, hogy vmi placebot keszitsenek belole.
Allatkiserlet meg kell. Felrohogok, mikor az allatvedok az allatkiserlet ellen vannak. Ok ne legyen, akkor kiserletezzunk az allatvedokon. Pocs liberalisok nem tudnak mar hol artani, akkor jonnek ezek...