karesz4 Creative Commons License 2001.05.31 0 0 386
Üdv MIndenkinek!

A gondolatmenet kissé sántít..., mert nem csak az számít, hogy ki hány pontot veszített, hanem, hogy KI ellen...

nos:
A szőröstalpúak az olaszok ellen veszítettek hat pontot... mi még ugye nem jártunk az olaszoknál... viszont a szőröstalpúak otthon - ha csak egy góllal is - de megverték a litvánokat, mi meg ugye nem... ráadásul a románok Grúziából elhoztak 3 pontot, ami nekünk egyáltalán nem biztos, hogy sikerül... szóval igencsak szarul állunk, és nemhogy az első, de még a második hely is csak akkor lehet esélyes, ha leverjük a szőröstalpúakat mindkét egymás elleni meccsen...

egyébként:

(MTI) - A Románia elleni szombati, bukaresti világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott átmozgató edzéssel kezdte a napot Dunavarsányban. Hiányzott a játékosok közül Vasile Miriuta, aki sérülése miatt nem utazhat el a csapattal.
A cottbusi idegenlégiós a szerda esti egymás közötti játék közben lekéredzkedett a pályáról, mert fájdalmat érzett a combjában. Bicskei Bertalan szövetségi kapitány akkor úgy határozott, hogy a csütörtök reggeli orvosi vélemény alapján dönt arról, utazik-e a középpályás Bukarestbe.
Kiderült, hogy Miriuta sérülése komolyabb, mint az első pillanatban látszott, ezért itthon marad. Ultrahangos vizsgálat következik, ebből derül majd ki a pontos diagnózist. S az is, hogy milyen kezelés segithet abban, hogy a futballista a jövő szerdai, Grúzia elleni budapesti vb-selejtezőn már a kapitány rendelkezésére álljon.
Horváth Ferenc is idő előtt abbahagyta a játékot szerda este, de ő csak a biztonság kedvéért. A csatár érzékenynek találta korábban sérült vádliját. Esetében azonban föl sem merült, hogy nem tarthat a küldöttséggel, amelyik délelőtt fél tizenegykor indul el az edzőtáborból a Ferihegyi repülőtérre.

Üdv:

Karesz

Előzmény: zoliku (378)