badcard Creative Commons License 2001.05.29 0 0 44
Hihetelen, hogy pár év alatt, hogy lehet ennyit elfelejteni a közelmúlt történelmébol!
Ez marhaság. A szoclib oldal szokásos paranoid reakciója.

Tipikus rákosi retorika! Ha valaki kritizál, az rögtön vagy orült, vagy ellenség! Bravó, még egy érv a neo-kádárista fideszes reakció bizonyítása mellett!

Frászt. A Bokros program kockáztatta az addig elért eredményeket. Növekedés volt a szoclib kormányzat elött meg után. Közben valamiért nem :).

Miféle eredményeket? Könyörgöm, az Antall-Boros kormány sírba vitte a magyar gazdaságot! Kétségtelen, voltak felesleges megszorításai a Bokros csomagnak -tandíj- de nélküle kb. románia szintjén állnánk. Neked ez tetszene?
Az is naggggyon érdekes, hogy fidesz programjában elképeszto arroganciával ellenségeskedéssel beszéltek a bokros csomagról, annak eredménytelenségérol, feleslegességérol. többször is rámutattak: a bokros csomag eredményeképpen a magyar gazdaság teljesítoképessége a nullára süllyedt. Ez része volt a választási kampánynak egészen a választásokig. Aztán két hónap múlva OVI úgy nyilatkozott, a gazdaság szárnyal, Magyarország a fejlodés útján van. Mindezt egy új kormány hozta létre két hónap alatt? Ez aztán a makroökonómiai szenzáció! Ti még ezt az öngólt sem vettétek észre!?

Helyesen tette, mert keményen kell tárgyalnunk. Én éltem Nyugat-Európában is. Láttam, mikor az olaszok egyenesen az Eu-ból való kivonulással fenyeget?dztek. Ezek a kijelentéesek a szokásos kisér? jelenségei a az Eu tárgyalásoknak.

Persze, senki sem vitatja, keményen kell tárgyalnunk! Viszont számunkra az EU-n kívül nincs élet! Vagy van, de az erosen kétséges milyen az élet egy elszigetelt, gazdaságilag ezer szállal az Európai országokhoz kötött országban. Ugye. ezt Te sem akarod?
OVI medencecsontig történo benyalása a köztörvényes bunözo Berlusconinak, vagy a talajt vesztett Schüsselnek is hiábavaló volt. mindketten siettek leszögezni: nem támogatják az újonnan belépo országok munkavállalási lehetoségét országukban... Bravó OVI, újabb külpolitikai melléfogás!

Visztont a szoclib koalició:

1. teret engedett a korruptokráciának

Ha-Ha-Ha!
Mint mondjunk akkor a fideszrol? A fidesz egész léte, ideológiája korrupción alapszik!
2. beengedte az orosz maffiát.

Megint csak röhögnöm kell! Nálunk egy maffiózó a belügyminiszter, egy adócsaló volt az Apeh elnöke?!! Könyörgöm!!!
. Kishiján tönkrettet az egyébként világviszonylatban kifejesetten jó oktatási rendszerünk. Lehet, hogy az eü. rendszer jóvátehetetlen károkat szenvedett,
Ugyan, mivel tette tönkre kishíjján, mi az, amitol most sokkal jobb? Vajon miért van csod szélén most is az egészségügy? Nincs rá pénz? Ha-Ha ugyan! Milliárdokat szórunk ki az ablakon de az egészségügyre valahogy soha nem jut semmi. persze, tudom én, hogy Orbánék miért írtóznak az egészségügy rendberakásától! Még nincs olyan szervezet melynek közvetítésével le lehetne nyúlni az odacsoportosítandó pénzeket. Szerinted miért van konstans feszültség Mikola és orbán között?
5. Kétséges volt a NATO csatlakozásunk, mert a NATO Jugoszlávia elleni fellépéséhez, a szoclib kormányzat kifejezetten ellentmondásosoan viszonyult.

Ez úgy baromság, ahogy csak van. Már régen Nato tagok voltunk, amikor errol szó volt. Nem ártana, ha egy kicsit felkészültebb lennél, így rögtön látható: nagyon is kilóg az a lóláb!

Nyisd ki végre a szemed!
Én nem az mszp érdekében írok. Nem érdekelnek! De fontos, hogy lásd:
a fidesz egy rákos daganat a törékeny magyar demokrácia testén. Eltávolításuk mindannyiunk érdeke!


Előzmény: Mercurius (37)