Cassius Dio Creative Commons License 2001.05.28 0 0 187
Nyugi JO, ideje beszedni a tablettákat.

1, Ténykérdésben valóban irreleváns, hogy mit gondolok az elfogultságodról, de az nem ténykérdés, hogy MP mire alkalmas, ... és Te kapcsolatilag vagy elfogult - még szép, hogy bevallottad, ez a második dicséretem neked, JO.
(Ténykérdés az, pl. hogy most Bp-en 2 méter magasan 24 Celsius fok van - de inkább konzultálj a logikatanároddal.)

2, Az hogy az analóg gondolkozással problémáid vannak és nem érted a modernkori rabszolgaság fogalmát, azt szintén beszéld meg a (vélhetően nem is létező) logikatanároddal.
De rájöttem, hogy Te tényleg jársz vagy jártál pszichológusnál - ezért reagáltad túl ezt a kérdést látványosan. Bocs, hogy most keményen beletapostam a lelkivilágodba. Persze innentől azt is értem, hogy miért azonosulsz MP-vel amikor az ideggyengesége itt is szóbakerült.

3, De! Jellembeli kérdés, hogy ki mire használja a tudását. Hatalmi restaurációra vagy másra. De ez a probléma - úgy igazából - MP-nél nem merülhet fel.

4, Nem kell visszavonulni - dobd csak be Temagad a ragyogó ötletedet : Hitler-Rommel és Kádár-Medgyessy párhuzam. Élvezettel fogom olvasni a reakciókat.
Egyébként Sztálin után már egyetlen főtitkár sem rendelkezett olyan hatalommal mint azelött. A K.B.-on belüli az oligarchiák a saját életük védelmében korlátozták a főhatalmat.

Előzmény: JO (184)