Törölt nick Creative Commons License 2001.05.28 0 0 2849
tudom, hogy ez nem a monológok helye, de kicsit morfondíroztam még ezen a cikken... Ez most már a sokadik támadás a SAAB ellen (amiről én tudok). Az utóbbi időkben csak rosszat mondanak róla, vagy semleges dolgokat, és ami miatt SAAB a SAAB, arról szó nem esik... Nem tudom, de nem kéne kicsit pamporászni emiatt? Valamilyen fórumon, netalántán totalcar... ;)
Mert kicsit igenis bántó, hogy szó sincs az ergonómiáról, a designról, a biztonságról (!) meg úgy általában a SAABról. ha egy ótóban van valami, ami erénye, igenis említsék meg. Rossz példa: Daewoo Tico :) A róla szóló prospektusban egy kép. Háromtagú család, elöl az apuci, hátul anyuci porontyával. Szöveg kábé így: kényelmesen elfér akár négy ember is. Azt már nem említi semmi és senki, hogy apuci mogyoróit a kormány kerék kissé nyomja, meghogy a térdkalácsba dugott slusszkulcs sem éppen egészséges...
Nem kell dícsérni a SAABot(bár jól esne asszem mindannyiunknak :) ), de igenis ami pozitív benne, tessék szíves megemlíteni. Ahogy a sport Yarisról is tudtak ódákat zengeni, úgy asszem egy SAAB-ban is van (nem kevés) erény. Meg azért, mert egy autó német, még nem jelenti azt, hogy kifogástalan, csúcsszuper, meg különbenis, a többi nem tekinthető autónak. (mellesleg tessék olvasgatni index-et, ahol a managerek szídják a mercit, mert rossz a minősége az utóbbi időkben...)

és akkor még a totalcar újságírói az ámokfutók...

maradtam
morogtam
thom