BlackStar Creative Commons License 2001.05.28 0 0 2842
Nalássukcsak.
Először, még az ülés előtt szemléznék egyik meglehetősen patinás hazaia autós szaklap 2001 május 15.ei, idei 10. számából.
E példány tartalmában három szignifikáns helyen fordulnak elő SAABok (+ nyilván a tartalomjegyzék, de azzal nem foglalkozom).
Az első a 4. oldal tetején van, kép, alatta szöveg, tiszta sor, nem is nagyon hallok belőle negatív elfogultságot, amire egyébként harapok, de.... Valami olyasmit akarnak itt kifejezni, hogy 'a belső teret [..] a krómozott kilincsek teszik még exluzívabbá'
Hmm. Nekem valami olyasmi dereng, hogy a krómozott kilincs alapáron jár...
Sebaj. Tévedni emberi dolog.
Aztán nézem tovább, most az egyszerűség kedvéért a 3. SAAB-központú cikk kerül terítékre.
A 32. oldalon található cikk, a Vendégoldal rovat sztárja Presser Gábor. Legalábbis szerintük, szerintem legalábbis egyenrangú egy autós újságban az autó a vendéggel, vagy tévednék?
Pedig nem sok szó esik a SAABról, a cikk hat oszlopnyi főszövegéből az utolsó 11 sor az, ami akár érintrőlegesen is foglalkozik a SAABbal. Javít a helyzeten, hogy a képaláírásokban van szó a témáról is.
Összességében, a két oldal alatt mindent megtudhatunk a zenészről, a SAAB témát éppen csak érintik, és hogy mi Presser véleménye arról a kocsiról, amit alátettek, arról szó sem esik, oké, tiszta sor, láma az autókhoz, meg minden, ne csesztessük, nem fikázzák a gépet, okesz.
A második cikkről a következőben közvetítek.