Törölt nick Creative Commons License 2001.05.27 0 0 176
Druszám, Micu annyira hülyén adta elő magát a hazajövetelétől kezdve - jáccotta a herceget meg minden, hogy nem vállal párttisztséget, hanem csak a császári koronát méltóztatik elfogadni, etc. - , hogy nem érdemel meg semmi jelölést,meg nem is lenne esélyes azzal a zagyvaságtengerrel, amit összenyilatkozott. Ráadásul: nézzünk szembe a tényekkel: Miklósnak van egyfajta, a jobboldalra hajazó "népi" beütése, amit az MSZP urbánus szavazói (azaz akiket az SZDSZtől csábítottak el) nem nagyon kajolnak - kicsit "parasztszagú". Kovács papa túl öreg, kevés benne az energia, kevés az erély, kevés a jó értelemben vett agresszió - afféle tipikus panaszkodó bácsika az SZTK váróból.

Meggy tehát még mindíg a legjobb választás volt 1) relatíve fiatal 2) olyan időszakban volt pü.min. amikor már azért javulóban volt az életszínvonal 3) jó szakember-imidzse van 4) nagyon jól öltözik, nagyon jó a stílusa, real gentleman 5) böcsületrend :)

Ha Meggy elbukja a választást és Vic nyer, az azt sugallná nekem: a nép ma még nem nyerő a modern urbánus gentlemanra, hanem a kalbászos "népi" stílus kell neki. Remélem, nem így lesz.

Előzmény: rocky (175)