JO Creative Commons License 2001.05.24 0 0 170
UDV!

"Nem adnám oda a cégem vezetését csak használnám a pasit, pl a kapcsolatait, meg a nevét (hiszen Te is buksz rá)."

En nem bukok ra. (Bar Orban Viktorhoz kepest meg talan rokonszenvesnek is mondhato:)). Ez nonszensz, hogy hasznalnam a pasit...Egy cegnel ez nem igy mukodik. Raadasul, ha mar valakit draga penzen meghivnak egy egyetemre (szakmai dolgokrol) eloadni, azt nem a ket szep szemert teszik.

"De ismerned kellene ehhez azokat mechanizmusikat, amit Te nyilván nem tudsz, hogy miként történik egy leánybank irányítása."

Pont itt tevedsz egy nagyot ugyanis tobbe kevesebe tisztaban vagyok azzal, hogyan mennek a dolgok. Sot szemelyesen ismerem (eleg jol) Medgyessy egyik ex-beosztotjat, aki most szinten egy banki vezeto. O is egy kivalo szakember es egy fejvadasz ceg szurta ki. allitasa szerint sokat tanult egykori fonoketol. Azonkivul Medgyessynek tobb sajat erdekeltsege is van, amikbol (tobbek kozott) eddigi "kampanyat" finanszirozta. Namost aki tok hulye az egeszhez az nem valoszinu, hogy ezt meg tudna tenni.

"A kiárusítást nem a forgalomképtelen tárgyakra értettem, de speciel a D-T közét mint földet eladhatod apránként, ha ilyen tökös tárgyaló medgy (újabb szójáték, figyelem gyengék!)Brüsszelbe alkudozni. "

Igen es mit kezd vele aki megveszi?? Fogja es hazaviszi?? Az attol meg MO resze marad. A tokehianyt csak az tudja potolni akinek van mibol a tobbi csak mellebeszeles. Kivancsi lennek, hogy mit kezdenenk vele, ha most az osszes kulfoldi mindent visszaadna amit a privatizacio soran vett. Lenne a nyakunkon egy nagy rakas sz*r...Ehhelyett most a terseg vezeto orszaga vagyunk (meg a rengeteg problema ellenere is), mig tolunk keletre, ahol "nem adtak el az orszagot" a lakossag 70-80%-a szo szerint nyomorog.
Kulonben is meg par evtized es az orszagoknak mar csak kulturalis jelentoseguk lesz , gazdasagilag es politikailag egyseges lesz a kontinens.

"De szerintem ezeket Te is tudod, csak próbálod elpaszírozni. Nekem tetszik ha ezt a témát legegtetjük."

Hajra!!:)

m.t.:
JO

Előzmény: Cassius Dio (169)