hWindy Creative Commons License 2001.05.23 0 0 2017
Ez esetben fogadd elismerő vállonveregetésem, és ebben nincs gúny. Ha ezek mellett kibirnád, hogy ne szólj be nekem valami egyéb topikban, akkor nyugodt lehecc, hogy sokkal jobban is el tudom tölteni a napjaim, mint hogy cseszegesselek.

A kutyák egyékbént kedves állatok. És hűségesek. Öreg napokra ajánlom - és ebben megint nincs gúny. A szeretetük "feltétlen". Lehecc csúnya, lehecc trottyos, őt nem fogja érdekelni. És épp ezért védtelenek. Gondoskodni - ha már megszelídítettük és érzelgősség OFF, de erről akkor is a Kis Herceg ugrik be:), nekünk kell róluk. Ha felvállaltuk őket. Az gáz, ha ugat és nem tucc aludni. Beszéld meg a szomszéddal! Rá kell hatni és nyomósan:))) Ezzel ált. megoldható.

Más:
Nincs kedvem a nikkjeid találgatni. Ez egy olyan dolog, tudod, hogy bármilyen nehéz is elhinni, de szerettem ezt a ...:))))) na jó:)) szóval fogalmam sincs kije vagy. Ha a nője, akkor hozz neki enyhülést és tedd boldoggá. Ha a barátja, akkor meg tartasad tiszteleben, hogy imádja a kutyákat, különös tekintettel egy bizonyos Cincire akit néha úgy hívnak, hogy "Krumplit vegyenek":DDD, néha meg úgy, hogy "Le a szocializmussal":)))

Márcsak a macskákat szerettetné meg vele valaki.

Én meg megyek és élvezem a fiam legújabb szerzeményét, ami meg egy degu:)))

DE ha valaki le mer cseszni, hogy milyen off vagyok, akkor jövök és tarolok!!!;)

Előzmény: kéremszépen (2014)