Puli Barát Creative Commons License 2001.05.22 0 0 43
1. Ez győkeres tévedés.
A mai korszerű háborúkba soha nem küldik be az ellenséges területekre a gyalogságot.
Szerinted hány gyalogost vetettek be Irakba az ofenzíva alatt, hát Jugoszláviába???
Ki olyan hülye, hogy beküldi a gyalogosokat harckocsik, vadészgépek és harci helikopterek ellen???????????????????????
Még ha ezek nem is lennének a megfékezni kívánt országnak (ami ma már elképzelhetetlen), akkor is ezekkel kéne a betörni, mivel a heylismerettel rendelkező agresszor megbújik és lesből/fedezékből tüzel.
Az ilyenre meg nem lehet futkorászó gyalogsaágot, hanem komoly felderítésre és messziről való megsemmisítésre van szükség amire a gyalogság alkalmatlan.

NE téveszd össze a békefenntartást a háborúval és pláne nem egy agresszor megfékezésére irányuló betöréses ellenreakcióval.
Akikre esetleg gondolni lehet, azok az elit alakulatok, kommandók, különleges egységek (Pl. USA: Navy Seals, Delta Force, SpecOps, Marine Corps, Angol és Ausztrál : SAS, stb.
Egy gyors reagálású kis csapatok, elit katonák akik soha nem hadkötelezett sorkatonák, hanem szerződéses profik, komoly, nehéz, alapos, kemény kiképzéssel. Sőt a legtöbb esetben még zsoldosok is, ami megint csak nem tévesztendő össze a hivatásos katonákkal.

Ilyen feladatot erőszakkal becipelt, 6 tölténnyel kiképzett sorkaton aképtelen lenne ellátni-szakértelem, harci morál, harcedzettség, felkészültség, tapasztalat, megfelelő fizetés, elhivatottság, önkéntes szabad akarat híján!!!!!!!!!!!

A KÖTELEZŐ SORKATONAI SZOLGÁLAT = ÚJKORI RABSZOLGASÁG!!!

Előzmény: fenrir (42)