tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.21 0 0 301
Igazából csak linkelni akartam, de ez a szöveg a www.mjuzik.hu-n olyan egyenletesen alacsony színvonalúra sikeredett, hogy inkább bedöföm, mulathasson rajta más is:

Neo a Zöldben 2001-05-20 12:50:05

Még világosban közelítettük meg a helyszínt (Zöld Pardon), mely az eddigi, páratlan vadromantikájához képest erőteljesen civilizálódásnak indult. Építkezések, kerítés, több büfé, és az innen is elmaradhatatlan biztonsági szakemberek. Tegnap este úgy tűnik, nem minden elektronika-hívő választotta (egyből) a Pecsát, Roni Size nagymester műsorát, hanem egy Neo-fémjelezte szabadtéri partyt is szép számmal bevállaltunk.

A srácok 9 előtt, a hűvös, csillagos estén el is kezdték a live actet, egyből meditációra, spiritualizmusra és szeretetre felszólítva, amiből annyit el sikerült érni, hogy mantrásan, ütemesen bólogassanak, dűlöngéljenek a fiatalok. Majd a mediterrán változatú "It takes no veed" drogellenes nótát danolta Szűcs Krisztián, és a nosztalgiahullám elárasztott minket, lerohant Ranbo, a Kispál-ramix és az 1999-es érzések.
Ezután az előremutató műsorrész következett, a VOLTon már bemutatott d&b-blokkal. Mintha valódi dj-szettet hallgattunk volna, olyan szépen következtek egymásra a számok, táncos ritmusokkal vicces loopokkal (mintha Tankcsapda-hangminta is akadt volna?), Matykó elmaradhatatlan, vicces gépi hangjával. Mindez élőben. A nézőtéren melegítő(s) mozgolódás, slágerek (Aiayyyo), Másfél-remix, Rádióbarátnő nélkül. Majd a búcsútétel, Krisztián konferálásában Fonográf-dal. Mielőtt mindenki el kezdett volna kutakodni (szülei) emlékei közt, felcsendültek a Mozdulj! című Heaven Street Seven szám. Egyemberként ment a pogo. De 22-kor beállt a csend, vége lett a Neo-nak ez estére.
Régi partyarcok csak nyomokban mutatkoztak, mi is átadjuk a terepet az önfeledést stimuláló gimnazistáknak.

KÉPEK JÖNNEK!

perzsa

És akkor felmerül az örök kérdés: miért fogalmaz az, aki nem tud? :-))) ( És még kíméletes voltam a vastagítással, pedig lett volna rá más ok is bőven... )