hWindy Creative Commons License 2001.05.21 0 0 2012
Nahát, tényleg!:)))) Ez biztos a sok egyforma hozzászólástól és hozzáállástól van:), mint a komoly érdeklődés a "Hogyan mérgezzem meg a szomszéd kutyáját" c. témakörben.
Csak a nikkek mások, de azokra meg ki a fene emléxik?:) Pláne ennyire?:)))

Veszekedni? Én nemtom miről beszélsz:/ Tényleg nem. Ezt a nikket se ismertem, míg rám nem kattintott egyszer, és negatív szóvá nem tette, hogy érdeklődést mutatok ebben a témakörben is:))

Na de akkor hogy kerülsz ide?:)

A másik meg, hogy sikerült végre attól az undorító, nyugalmad megzavavaró négylábú dögtől megszabadulnod? (Ha nem emlékeznél akkor ez a "Hogyan mérgezzem meg a szomszéd kutyáját" c. topik.) Tudod az altató az nem jó, azt túl szokták élni. Egy hozzád hasonlóan finom lelkivilággal rendelkező az nem is tökölt. Adott inkább patkánymérget. A kutyán két hétig semmi se látszott. Aztán egyszerre mentek szét az érfalai. Ott voltam. Végignéztem, a haldoklásást, meg azt is ahogy az utolsó rohadt pillanatig, bennünk, az _emberekben_ bízott. Az állatorvost már nem értük el időben, de nem is tehetett volna semmit sem.

Széplelkem, kéremszépen:)
Nem lenne szegényebb a világ, tudod...:)

Na de ez már nagyon off és töreldelmesen megmondom, leköpni tudnám a hozzád hasonlókat, nemhogy beszélgessek velük. Csak ekkora képmutatás lereagálásnak nem tudtam ellenállni.


Előzmény: kéremszépen (2011)