cukorfalat Creative Commons License 2001.05.21 0 0 9
Bar ugy latszik letrejon a blokibiznisz, azert en is benevezek, hatha ismertek olyan embereket, akik hasonloan ajandekblokire ahitoznak.
Nalunk epp most (Ket hete) születettek tündérbogar kiskuyak. A mama egy szupi voros briard, a papa meg egy do:go:s nemetjuhasz. Azt mondta a szomszed, hogy Kantor dedunokaja. (Akkor csak ven benne valami do:g:-)).
Nekunk van 3 torzskonyvezett blokink, de egyre jobban kezdek rajonni, hogy tk, nem is a fajta szamit, hanem az, hogy egy jol kezelheto, es erdekes bloki legyen. Oriasi elonye az ilyen blokiknek, hogy kizart ugyanilyennel talalkozni az utcan. Egy idoben baromira zavart, hogy egy csomo olyan kutyat lattam a kiallitasokon, mint az enyemek....
Szoval, nem akarom itt felmagasztalani a "fajtalanok", ha tehetnem, es a csalad nem kapna egnek allo hajat attol az otlettol, hogy negy kutyank legyen, en tutibiztos megtartanam. Trafo - mi igy hivjuk - nagy lesz, az tuti, meg az is hosszu szoru, emelett jo hazorzo, es csaladcentrikus (briard szokas), plusz kituno kabitoszerfelkutato (nemetjuhaszszokas:-).
Kizarolag kerteshazba, es ajandekbe, hasznalati utasitassal. Megnezheto, megbögybörézhető (Bp, 17. ker), csak elotte egy mail.
udv cuk.