nyman Creative Commons License 2001.05.21 0 0 90
Nehany pleda a TV2 tenyekrol.

1. Az Orban fele terepjarorablo es a cse ugyenek egymasutani talalasa, ugy hogy kozben elhalgatja, hogy valojaban miert is (buntetett eloelet, minositett eset, tobb fegyveres cselekmeny stb) kapott a tag 9,5 evet. Azt sugalva, hogy azert kapott ennyit, mert Orbane vot a terepjaro

2. http://korridor.hu/cikk.php?cikk=100000009532 Prága-szindróma - Háborús csatatérré változhat Budapest? cikk illetve riport talalasa. Olyan durva kepeket hasznalnak, amik korabbi tunteteseken lehetett latni, anelkul, hogy ezeket megmagyaraznak, azt sugalva, hogy ez fogg tortenni.

3. Aki latta a TV2 tegnapi Tenyek c. musorat es a ma reggeli hirblokkot, akkor az elsoben lathatta hogy miert serult meg a cseh rekordonto erospista. A reggeliben csak az elso - szerencsesebb kimenetelu - balesetett mutattat, majd rogton utana bevagva azt a kepet amint a korhazi agyon bekotozve fexik. Azt sugalva, hogy attol a balesettol serult meg sulyosan.

4. A kerdesek feltetele a Naplo c. musorban. A nagyreszukon mar erezheto, hogy mi lesz a telefonon szavazok velemenyek.

Nem vagyok mediaszakos, de ezeknek a trukkoknek nagyreszerol mar sokat olvastam, es sajnos nap mint nap mint atlagszemlonek feltunnek a kulonbozo helyeken. De gyanitom a jeghegy csucsa, amit eszreveszek.