Törölt nick Creative Commons License 2001.05.20 0 0 807
Persze, persze, tudom én, hogy régen írt ide bárki is, meg az élet sokkal érdekesebb lett, amióta lehet biciklizni, meg telekre gyomlálni és füvet nyírni.
Ettől függetlenül a kérdés létezik: mármint hogy miben segít ez a vacak, illetve hogy mikor segít, meg mennyi idő telik el, amíg végre te is úgy érzed, hogy segít. És van mégegy kérdés: mikor lehet abbahagyni vagy honnan tudod, hogy már megállsz a saját lábadon is? (No nem mintha eddig nem azon álltál volna.)
A kérdés hülyén van megfogalmazva abból a szmepontból, hogy ez nem tudományos ismertetés, szakdolgozat vagy magasröptű elméleti beszélgetés, hanem egyetlen kérdés:
neki ez a baja, ebben segít-e vagy pedig én magam érzem magamat hülyén és nekem segít-e. És még mindig úgy gondolom, hogy van aktualitása akár van itten errejáró "szakember" akár nincs.
Szóval ez van. És még mindig bárkit idevárok, aki vállalja, hogy beszélget és nem megmondja a tutit (azt én szoktam), vagy kérdése van, mert nem biztos hogy arra lehet válaszolni, de a kérdések általában legalább arra jók, hogy más kérdések is származnak belőlük.
Ez van.
Orlando
Előzmény: Törölt nick (806)