Derek Creative Commons License 2001.05.18 0 0 37
"Azért voltak ellenvélemények is. Kádár például 68-ban a lehetőségeinek határain belül sok mindent megtett a bevonulás ellen"

Persze ,hogy voltak, de azok szepen ki lettek zarva a partbol es emigracioba kenyszeritve,mint Heller, vagy ongyilkos lett ,mint Tompe. Egyebkent meg kuss volt.Vagy otthon az asszony fulebe sugdozva hangos radioszo mellett. Ne etess mar, en 68 szept 2-an vonultam be es masrol se hadovaltak a politikai tisztek egy even at ,mint az internacionalista segitsegrol. Legalabb ne neztek volna hulyenek az embert. Raadasul en egesz augusztusban szlovakiaban voltam es 21-en csusztam at a hataron kassanal visszafele es lattam a hangulatot odakinn.

Vagyis akkor lenne alapja a Munkaspartnak dumalni a Nato ellen, ha fel tudna mutatni legalabb par embert aki akkor vette a batorsagot es volt ver a pucajaban es ki merte jelenteni nyilvanosan,hogy kilepni a Varsoi szerzodesbol es a csehek elleni bevonulas az egy kozonseges agresszio volt. Van ilyen az alapszervezetedben? Ugye ,hogy nincs.
Aki meg felszolalt ellene az ma nem a Munkaspartban van.
Az meg engem nem hat meg,hogy a PB-ben nagy titokban mit beszeltek egymas kozott.
Mellesleg mar aprilisban tudtam,hogy be fogunk vonulni.

Előzmény: REV (33)