Lora L Creative Commons License 2001.05.18 0 0 6
Tamás!

Nem hülyeség, amit mondasz, ha így értetted, akkor nagyrészt igazad van, bár valószínűleg kicsit más irányból nézzük azt a bizonyos politikai palettát:-)) Nem szögesen más irányból, de kicsit másikból:-)))

Én értettelek félre, a PR-t úgy értettem, ahogy azt az az elmebeteg Juszt kitalálta...:-)) Amit ő mondott - szóval azért a 77 magyar népmesével ne etessük egymást...:-(
De amit Te mondasz, az OK. (Még más oldalról nézve is:-) Magam sem szeretem, ha érzelmekkel akarunk hatni a jónépre racionális dolgokban.:-)

De ennek a politikán a helye, itt inkább a Csisztu a téma, nem????:-)))
(Mondjuk amit a Frei művel, az nézeteim szerint durvább pornó mint bármilyen korhatáros cucc...)

Na, őt továbbra is sajnálom, még akkor is, ha hülyeség volt letagadni, szvsz. Bár a jónép, aki nem látta, talán beszívja, hogy nem ő volt, és akkor megint csak a szemét-havkerezés (ami marhaság, mert ugye videón járt körbe először), meg a hülye fake-ezők lesznek a téma...

Állítólag a férje már teljes ideggörcsben fetreng miatta. Mondjuk ezt sem értem, mi köze ahhoz, mit csinált Zsuzska, mikor még nem is ismerte őt, dehát lehet, kicsit prűd a szentem, nomeg persze azért kellemetlen, mikor ilyesmit túl sokan látnak.

Előzmény: Tamás (5)