Bajaicum Creative Commons License 2001.05.17 0 0 35
Vegigolvastam a temat, mert egy mazochista vagyok, ulok itt az intezetben este nyolckor, etelt reggel ota nem lattam, es olvasom Thernitibi isteni receptjeit... De azert lenne most mar egy kerdesem: Mijo! Tulajdonkeppen mi jo? ( :) ) A jo etel, vagy hogy autentikus (mitol az es mitol nem az???? ) bajai etel legyen az a tanyeron gozolgo valami???
Elnezest kerek, de Thernitibi receptjei orult jol hangzanak, es nem csak azert, mert majd' ehen halok e percben. Nem ertem, mi a gondod peldaul a kalocsaiak halpaprikasaval? Vagy hogy piritani vagy parolni!?
A lenyeg az izen van a dolognak, az pedig olyan szubjektiv, hogy keves olyanabb van... En tehat amondo vagyok, hogy nyugodtan ki lehet probalni mast is nem szegyen, ha valami izlik es urambocsa nem bajai!
En speciel a tiszai halaszleben csak azt nem birom, hogy olyan ronda szutyi, nem lehet atlatni rajta, nem tudod, mibol van. De azert jo esetben az is halbol van es azert azt is lehet am finomra fozni, es aki azt szereti, azert meg nem masodrendu allampolgar.
Termeszetesen az en szigoruan szubjektiv velemenyem szerint a bajai halaszlenek nincs parja, de azert van mas etel is Thernitibi receptjei igenis jol hangzanak. Sajnalom, hogy csak a csaladnak foz! :)