csinovnyik Creative Commons License 2001.05.17 0 0 19
frei tamást üldözi az orosz boltieladó-maffia és félő, hogy hamarosan megtámadják az utcán egy lejárt szavatosságú halkonzervvel. még megpróbál némi együttérzést kicsiholni belőlünk ezzel a "családom nyugalma" dumával, mert ugye az emberek nagytöbbsége rendelkezik családdal és érti, milyen az, félteni a gyereket. bár én a frei család nyugalmát leginkább magától frei tamástól féltem. mert ha a bérgyilkos nem bérgyilkos, a kokaincsempész sem biztos, hogy kokaincsempész, és a légiósról meg a zsoldosról is kiderülhet, hogy rakodómunkások a kínai piacon. aztán emlékszünk még arra is, mikor tamás megnyugtatta a magyar anyákat, miszerint sharon stone élőben és közelről nézve valójában ronda. szóval mit is várjunk egy olyan faszitól, aki a saját imidzsének építése érdekében minden gennyes trükkre képes, a sponzorok pénzén sztárt farag magából, hogy még drágábban mérhesse a porhintést?
a magam részéről nagyon örülnék annak, ha tamásnak új szakma után kellene néznie. legyen ő az első, akivel példát statuálnak, kijelölve a médiamanipuláció határait.

persze kérdés attól még kérdés marad, miszerint az egészet simán benyaltuk volna, ha annak a bizonyos személynek a neve nem hangzik el. pedig, nem is volt a legnagyobb hazugság a műsorban. hanem a címe: frei tamás a riporter.