crash__override Creative Commons License 2001.05.17 0 0 4179
Sziasztok

Talalkoztam tegnap a Zsolttal, es megmutatta a bhv-ket... Ketto volt nala... az egyik echte Fuggerth, csak pannonos festessel, a masik viszont az uj ablakokkal...
Nekem mar a sima fuggertes pannon kocsi a regi ablakokkal is tetszett, de az uj ablakos, az a non plus ultra.

Szerintem a sima fuggert kocsi atpannonozva nagyon megeri a 3500 penzt, nagyon erdekes szinfoltja lehet egy szemelyvonatnak...

Zsolt, mit kapok az ingyenreklamert ? :-)) Hulyeseget felreteve tenyleg szepek a kocsik. Ha rosszmaju lennek, akkor azt mondanam, hogy nem hittem, hogy kisszerias modellt ilyen kinezettel, ennyiert ki tudnak hozni a skacok. Ha H0-aban utaznek, akkor vennek egyet...

Ja, es csak turelmesen a rendelesekkel, mert a LAVA-nek is kell kocsi, es az egyesulet
minden elott :-)))

Egy honap mulva kiallitas lesz a MOM muvhazban. Kint lesz a LAVA modulrendszere. Van kb 80m-nyi modulunk, hogy mit rakunk ki belole, azt meg nem tudjuk, most folyik rola az egyeztetes. Emellett lesz meg legalabb ot kulonallo asztal. Erdemes lesz megnezni...