Mr. Premier Manager Creative Commons License 2001.05.12 0 0 28
Na, ez így, ebben a formában nem igaz...
Én panyon _elő_fizető vagyok (tudom, hogy ez az én szoc. problémám), viszont most már meglennék egy prepaid-el is. Na, de melyikkel?

Segíccsen már valaki!

Panyon Praktikumok: árban jó, azon kívül egy nagy semmi. 0 e-mail sms notifikáció (a netes trükközéseket most itt ne említsük, megoldásilag 0), 0 roaming, hogy csak a nekem fontosakat említsem, ja meg a térerő, ahol nekem kéne, 0-hoz tart, de mondjuk, hogy van. De ez az olcsóbb.

Westel Dominók: térerő fasza, e-mail to sms van, roaming több, mint oké, hogy csak a nekem fontosakat említsem, tele van szolgáltatásokkal, viszont hálózaton kívül 1.000 fillér, ezt már nem annyira adja elő megfelelő szinten.

VitaMaxék: hellyel-közzel ugyanaz, mint a Panyon Praktikumok, "plusz" még, hogy hol is van az a térerő meg a lefedettség?

Kedvenc szolgáltatóm ár"csökkentése" óta dinamikusabban jelentkezik e probléma, úgyhogy most hezitálok javában. Idézőjel, mert pl. a hétvégi 15 forintos percdíj "lecsökkent" 35-re, az sms-küldések darabonkénti árai is min. +5-ft-ot csökkentek, stb. De nem ez a téma, ki mit javasol?