tinimtzsal Creative Commons License 2001.05.12 0 0 95
Szia Aksi, Szia Mindenki!

Aksi "felajánlata" apropóján írnék, de mindegyikőtök segítő szándékára számítok. A helyzet az, hogy régi terv látszik megvalósulni az idén, és ha minden igaz, nyáron tényleg meglessük Portugáliát. Rengeteg hasznos információra leltem már eddig is ebben a topicban, de most valami naprakész hasznos kellene.
Az eddigi tervek úgy szóltak, hogy autóval megyünk. De az az igazság, hogy lejjebb valaki két napos oda útról mesélt (váltott vezetéssel), ami persze könnyen kiszámítható lett volna, de így most egy kicsit mellbe vágott. A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki arról nekem valami infót, hogy:
ad.1. vonattal mennyi idő alatt lehet lejutni Lisboa-ig, vagy ha az - mint itt írtátok - Madridig érdemes, akkor odáig, és persze milyen árral számolhat az ember, per fő, teljes árat feltételezve?
ad.2. Amennyiben vonattal mennénk, és Portugáliában bérelnénk autót, úgy - tényleg csak - kábé mekkora összeggel hasznos kalkulálni, ha 2 hét alatt szeretnénk bejárni az országot, értelemszerűen a teljes É-D-i vonalon.

Előre is köszi,

t

Előzmény: Aksi (93)