RIPityom Creative Commons License 2001.05.10 0 0 136
NajólvanÁm, már!

Kicsit uncsi lesz, hogy itt mindenki szabódik a teltkeblei miatt… volt momentán nem is oly’rég, egy huszonötéves fehérnéphez szerencsém, akinek körzővel rajzolt jócskán XXL keblei ugyancsak magára vonták kitüntető figyelmem. Teszemhozzá, fel sem tűnt volna, hacsak egy szabadnapján a csiniruha nemcsak sejtetni engedi, nagyobbak azok, mint azt addig látni véltem.
Nomármost,
emilváltásba keveredtünk persze, (hogy-hogynem) kérettem is magam rendesen (értsd: „…nem fexem le egy lánnyal, csak azért, mert lefekhetek…”) meg ilyenek, amikor félve valotta meg, hogy első, szomorú szexuális élményei közé tartozik, amikor az aktuális embere elképedve mondta:
- ÚrIsten, hogy ezek mekkorák!” – mindezt olyan felvezetéssel, hogy szinte megsajnáltam hősnőnket az első pillanatban.
(mindeközben epekedve vártam, hogy hasonlóan táthassam el a számat ;)
Namind1,
aztán mégis odáig fajult a dolog, hogy hagytam magam és megkaphatta a testem,
és persze szép lassacskán kiderült/bevallotta, nemhogy szégyelli, hanem halálos pontossággal van tisztában, milyen IstenKirály fegyvere van ezáltal az arzenáljában.

Mert miután volt benne annyi tapintat, hogy kirúgta saját magát(azért persze visszakönyörögte magát még 1x–2x)… azóta csak a lélegzetelállító penge top, jóhogy melltartó nélkül, ha az irodájánál kell kopogtatnom…

RiP