DR.YES Creative Commons License 2001.05.10 0 0 361
A Gerontológiai Ápolóintézet Zenészeknek (GÁZ)Alapítvány vezetősége az alábbi közleményt adta ki:

Amint a közvélemény valószinüleg értesült róla, az intézet néhány lakója a szabadidő tartalmas eltöltésére és a rockkant nyugdíj kiegészítésére zenés műsort szervez júliusban. Az ápoltak 3 formációt hoztak létre No Mega, Retro és Züllés néven.

A rendezvényre sikerült megszerezni a Népstadiont, ami feltétlenül örvendetes, ugyanis a sportkomplexum orvosi szobája jól felszerelt, mentővel könnyen megközelíthető.

Tájékoztatjuk az esetleges érdeklődöket, hogy a fellépés sorrendjét az éppen aktuális egészségügyi helyzet az újraélesztési kisérletek eredménye dönti el.

A zenészek tervei szerint a műsor végén valamennyi résztvevőt betolják és a közönséggel együtt eléneklik a Kényes szelek cimű örökzöldet.

Felhívjuk a kedves nézők figyelmét, hogy fütty vagy visszatapsolás az előadás előre meghatározott menetén nem változtat, tekintettel a zenészek halláskárosodására és az erős láttáscsökkenés miatt feleslegesnek tarjuk bármilyen üdvözlő transzparens készítését is.

Kérjük a látogatókat, hogy a stadionban mobiltelefonjaikat kapcsolják ki, hogy a szinpadon lévő betegek pacemakerjeit nehogy megzavarják. A közvetlenül a szinpad előtt lévő rajongókat megkérjük, hogy az esetlegesen lerepülő protéziseket ne tegyék el emlékbe, hanem haladéktalanul juttassák vissza azokat a szinpadra. Itt figyelmeztetünk mindenkit, hogy a feldobott melltartókat és bugyikat nem áll módunkban visszaszolgáltatni, azokból a tervek szerint partedlit készítünk lakóinknak.

A bejárat mellet elhelyezett gyüjtődobozban otthon feleslegessé vált gyógyszereiket helyezhetik el.


Jó szórakozást!