Százbolha Creative Commons License 2001.05.03 0 0 75
seges:
Ajaj! Fotókkal kapcsolatban engem ne emleges! Azon az amatőr szinten (ahol talán többen is vagyunk) valószinűleg a felszerelés nem befolyásolja jelentősen a fotók minőséget. Bár törekszem a technikai tökéletességre, az nem pótolja a tartalmi részt.
Elsősorban öröm fotózni. Én szeretem a felszerelést is próbálgatni.
Slr többször írt már a Pentax hullámzó történetéről, én főleg a hullám elötti régebbi géptipusokhoz vonzódom.
A négy nagy gyártó közül a Pentax-ot tartom a legbarátságosabb márkának. Szubjektív...
Van egy fotósismerősöm, volt neki egy Pentax LX gépe, szinte verhetetlen fix objektívekkel. Na az is egy csoda volt.
Sajnos nincs Pentax-om, de talán majd begyűjtök egy MZ 3-ast és valószinüleg csak vágyakozni fogok a középformátumú AF Pentaxra.
Mivel körünkből csak keveseknek lehetett alkalma több gyártó csúcsmodell objektívjét tesztelni és/vagy használni ezért az erről szoló vitákat viccesnek a vágyakozást meg természetesnek tartom.

Puli Barát szét tárt karokkal csépel egy szénakazalban. Kicsit porzik, zavaró, de néha ragad rá valami törek. Az allergiások húzódjanak hátrébb...
Aztán had kavargassa az iszapot is, hátha valami másnak is érdemlegest talál.
Talán jobb lenne, ha nyitna egy topicot "Mit vegyen P.B. 1millából", de azért részben megértem Őt, mert nehéz a választás. Csak még nem járt porcelánboltban és ezért sértegeti végig az MF-eseket, az FM 2-ösöket, a Leicasokat és a Pentaxo-sokat is. Gondolom a fotóktól függetlenül mindannyian kötődünk a nehezen megszerzett felszereléshez. Ez is amatőr filing, de jó.
B.P. talán majd jó amatőr módjára lehiggad, ha már pénzét a legoptimálisabban költötte el, és majd egyre jobb fotókat mutat nekünk. (ha lesz rá ideje)

Százbolha

Előzmény: seges (73)