Kedves Kiran és mrzool!
OFF
Nem akarok túl nagy feneket keríteni a dolognak, hisz nem vagyok SuperSniper prókátora, de Kiran mondatai "a férfiak egymástközt mások"-ról felkeltették az érdeklődésemet, mert az egyetemen ahova csupa fiú közt jártam, bizony lett egy olyan halvány sejtésem, hogy mikor belépek a beszélgetéseikbe minden átrendeződik valahogy. (és itt most nem azt gondolom, mikor kalandjaikat mesélik egymásnak.) Tehát további fórumozásaim érdekéban kérdezem a következő részletek a topicból csak a figyelmeztetés kategóriája?
mrzool(189)
Annyira utalom az ilyen hozzaallast, mint SuperSniper-e... Latszik a reagalasain, hogy onmagat ismetelgeti, es kielemezgeti a hozzaszolasokat, hogy a legaprobb hibakba belekosson, igy probalva felulkerekedni rajtunk.
SuperSniper! Dr. Lecter megkert valamire. A valaszadas elol eleg atlatszo modon kibujsz. De azert te tartod magad itt a fejnek, te aztan megmondod, hogy mi tortent 69-72-ben!
Nem fogom leirni az erveimet, hogy miert is VOLT holdraszallas, a topicban ezt sokan megtettek mar. Egyaltalan nem ertem, hogy lehet ketelkedni a mult szazad egyik legnagyobb esemenyeben!
Es ne azt mondd, hogy MI bizonyitsuk be NEKED, hogy volt holdraszallas. A tenyek mellettunk szolnak. Inkabb te mondj olyasmit, amivel tenylegesen cafolhato az esemeny...
Ami azért érdekes, mert azelőttről ez áll a topicban:
SuperSniper (101)
Egyebkent nekem is az az erzesem, hogyha jartak a Holdon, azert tuti, hogy a felvetelek egy reszet itt a foldon keszitettek. Akkor meg ne csodalkozzanak, ha csaloknak nevezik oket. :)
A (189) után egymásután idézhetném a hozzászólásokat, hogy destrktív jellegét megmtassam, de inkább abbahagyom, nehogy túl dimenzionálódjon az ügy. Félek valami kis mimózának tartanátok pedig, csak férfias szakmám ellenére maradt bennem valami a női részletekkel való elbabrálásból, meg emberre odafigyelésből is.
ON
Kiran
Az Apolló pályájáról én azt hallottam, hogy pont arra volt kihegyezve, hogy mikor keresztezi a Hold a Földünk egyenlítői síkját, de ezek csak afféle hallomások, nagyon köszönöm, ha utána nézel úgy igazán.
mrzool
Az 1/3-ad nyomással kapcsolatban már teljesen megbékéltem.
Sziasztok
Nóra