seges Creative Commons License 2001.05.03 0 0 73
Te Puli Barát!
Elnézegetem a hozzászólásaidat, de még értemes mondanivalód nem volt. Mert ugye nehéz vmiről írni, ami saját gondolat, és nem lehordani mindent, meg a "csúcsgagyi" kategóriákat emlegetni. Ez nem Nikon, Canon v. Minolta klub, itt senkit sem érdekel a Nikon F5-je, vagy egyebek. Ha tényleg akarsz itt valamit, akkor próbálj értelmesen megszólalni, és mondjuk írj valamit valamelyik általad jónak tartott Pentax vázról v. optikáról.
Ami meg a 400-as ill. 200-as filmeket illeti. Nem tudom neked mi a foglalkozásod, (piszkáló) de nem tudom minek neked élénk szinek. Meg 2,8-as obi. És ezen kár vitatkozni, hogy melyik a jobb, nem jobb, még sehol sem láttam képedet. Pedig a www.fotovilag.hu címen fel lehet tölteni. És ott kiderül, hogy mi számít. Meg fogsz lepődni, nem ilyen nagyszájú emberek "viaskodnak" ott. Töltsd fel a képedet, akár álnéven is, és meglátjuk mire mész. Ha jobb vagy nálam, vagy szászbolhánál, akkor gratula. Ha nem, az sem baj, de ne ide járj szitkozódni.
Mégvalami, valóban a Pentaxnak az ára az előnye, de nem minden hobbifotós használ fix 2,8-as obikat, ahhoz hogy díjnyertes képeket készítsen. Ugyanis vallom, hogy az számít ami belül van.
Várom válaszodat, remélem nem volt túl sértő.
Előzmény: Puli Barát (71)