Törölt nick
2001.04.30
|
|
0 0
7829
|
Nyuszi és VI.kercsaj!!! Ti tudtok róla, hogy tegnap reggel egy kocsiban utaztunk Vácig a vonaton? Nyuszi gyanús volt rögtön nagyon, de nagyon nem voltam biztos benne (bocsika). A fekete napszemüveges nénit meg egyáltalán nem tudtam hova rakni. Gondolkoztam rajta, hogy odamegyek, de aztán a "Szia! Nem te vagy a Nyuszi? Én pötyike vagyok..." szöveg kicsit tréfásnak tűnt számomra így két héttel húsvét után, úgyhogy inkább nem próbálkoztam. Amikor viszont leszálláskor IV.kercsaj levette a nyamvadt szemüvegét (minek hajnalban napszemüveget hordani???), rögtön a helyére került minden/mindenki (mert azokat a szemeket nem lehet elfelejteni). Szóval így esett. Legközelebb már valszeg fixre kiszúrom Nyuszit. Ja, ha kiderülne, hogy felismertetek, de nyulak voltatok odajönni, akkor gondolom, nem kell mondanom, hogy kinek mije bánja (ha nem tud 4:30-at ezren...)! ;-)))
Egyébként Nagybörzsönybe mentem, és onnan átsétáltam Nógrádra (26 km körüli táv), vasárnapi programként. Úgyhogy én is túráztam veletek iSTVán! ;-)
Király volt, 1 kullancsot a helyszínen, kettőt itthon likvidáltam (és a fejemet nem tudom magamnak kibogarászni...). Az én tapasztalataim: nagyon jó hatással van a térdeimre a heti 1 darab 5 kilóméteres futásom is! Hát még ha többet futnék...
A futóknak meg gratula!
Üdv,
p |
|