hitMan Creative Commons License 2001.04.28 0 0 66
A http://www.dataobject.hu/ oldalon egesz jo dolgokat lehet talani. Itt foleg a kulonbozo etrendkiegeszitokre gondolok. Ime:

Sabal Serrulata

A Saw Palmetto (törpepálma) bogyók magas szitoszterol szinttel rendelkeznek. A szitoszterol enyhe mirigystimulánsként hat és igazolva van, hogy növeli az izomerőt és a hölgyeknél a mellméretet. A Smilax-hez képest a Saw Palmetto bogyói kb. 4-5-ször nagyobb koncentrációjú sztereollal rendelkeznek. A 100%-os természetes anyagból készült Saw Palmetto Berry izomépítés gyorsítója, mely az első ezen a területen. A Saw Palmetto Berry-nek nincs mellékhatása! A Saw Palmetto Berry képes meggátolni a tesztoszteron DHT-vé (dihidrotesztoszteron) alakulását, ami a sportolók és főleg a testépítők között elterjedt mindenféle tesztoszteron szint-növelő készítmények káros és kellemetlen mellékhatásait csökkenti.

A termekek, es arak a fenti cimen megtalalhatok. Lehet ,hogy nem olyan hatekony mint egy proscar, de termeszetesebb es egy probat lehet hogy meger. / Aki sportol , annak meg duplan jo ;) /

Zozzer van mar valami eredmeny?