Törölt nick Creative Commons License 2001.04.28 0 0 48
Úristen, hogy lehet ennyire korlátoltan gondolkodni? MISHI, ez Neked szól! Az eszedbe se jut, hogy a csók az CSAK egy csók volt, a gyengédség jele, meg azé, hogy a lánynak még mindig fontos a fiú? Ha én megcsókolok egy fiút, mondjuk a pasimat(merthogy nőnemű vagyok) az még nem azt jelenti, hogy azt várom, mikor teper már le végre. Már csak aztért sem, mert a nőknek nem állandóan a szexen jár az eszük, sőt, még a férfiaknak is lehetnek olyan pillanataik, amikor egy simogatás nem a szexszel van összefüggésben, hanem egyszerűen csak örömet akar szerezni a partnerének. Nem? Vagy én vagyok hülye? Speciel én nő létemre ki nem állhatom a női praktikákat, inkább megmondom, mi a probléma.
Mi az, hogy az erőszaknak néha meg lehet érteni a miértjét? Ezt úgy értsem, hogy ez esetben ne is ítéljem el? Na ne. Persze, megértem, hogy az állati ösztön, az nagy úr, de hát azért vagyunk állítólag civilizált és kulturált emberek, hogy az ilyen ösztönöket - amikor kell - el tudjuk fojtani.
A topicnyitó tényleg értelmesebb, ő legalább belátta, hogy nagy hiba volt, amit csinált. Szerintem a lány igenis erőszaknak vette a dolgot, ezt csak azért gondolom, mert a topicnyitó srác is megerőszakolásról beszélt; nyilván nem ezt írta volna, ha a lány a lába elé vetette volna magát...
Igen, különbség van aközött, hogy egy idegen vagy az (ex-) barát erőszakolja meg az embert; utóbbi szerintem sokkal rosszabb!!! Lőttek a kölcsönös bizalomnak. Engem nem viselne meg túlságosan abban az értelemben, hogy nem lennék sem depressziós, se öngyilkos, de utána hallani sem akarnék az illetőről, látni sem akarnám, a testi épsége érdekében is.
Örülök, hogy Mishin kívül mindenki úgy gondolkodik, mint én!